Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kara za zabicie bota

matizal777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj mialem taka sytuacje a mianowicie gram turniejowke z kolega jest juz wynik 15-14 jedna rundka i wygrywamy trzeba spiąć dupe,mamy w teamie juz bota od 14 rundy w meczu ale wygrywamy.Decydujaca rundka musimy grac eco ale jebac 2 ziomeczkow kupuja m4 bez kevlarow + defuse ja kupuje pelny armor z kolega,kolega scouta ja jestem bez broni patrze a bot ma m4a4 no to mysle zajebie go i tak huja zrobi jak w kazdej rundzie zawsze idzie na pałe i ginie. Ziomeczki z mojego teamu troche go obstrzelali ja go dobijam i co k***a dostalem kare na 2h za zabicie bota no k***a gaben pls przeciez to jest pojebane.Czy teraz zmienili cos w systemie ? Pamietam ze wyrzucalo po zabiciu 2 a nie 1.Ten system jest idiotyczny rozumiem za graczy ale k***a bota ? I to jeszcze w takiej sytuacji ? Kolega mi powiedzial ze byl remis.Co o tym sądzicie ?

Opublikowano

Przecież bota możesz spróbować zatrzymać komendą "Hold this position", jak zginiesz to go sobie przejmij, po co masz go od razu zabijać? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...