Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin - problem na serverach

Niki1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem ze juz od dosc dawna na serwerach z wersja 1.7 oraz 1.8 nie widze wogóle swojego skina ani skinów innych graczy.

Minecraft Premium mam od ponad 3 lat.  Kiedy weszla wersja z nowym formatem skinów to oczywiscie zmienilam format skina ale okazalo sie ze od tego czasu ( nie zaleznie od lanchera  ) wlasnie na serverach 1.7 i 1.8 widze u siebie oraz u wszystkich innych graczy skin podstawowy.  Pisze dopiero teraz bo nieprzywiazywalam wczesniej wagi to tego problemu ale teraz tak mysle ze fajnie by bylo miec w koncu skina .  na wczesniejszych wersjach serverów multiplayer czyli 1.6 itd . wszytskie skiny widac bez problemu.

Opublikowano

Serwer musi mieć plugin "SkinRecover", żeby było widać skiny. U mojego kolegi u którego zrobiłem paczke serwerową i wgrałem ten plugin to widać skiny premium.

2078d3efe0497b2dmed.png

> Serwer ROLE-PLAY <

Już niedługo zapowiedź!

Opublikowano

Serwer musi mieć plugin "SkinRecover", żeby było widać skiny. U mojego kolegi u którego zrobiłem paczke serwerową i wgrałem ten plugin to widać skiny premium.

Nic nie musi być wgrane. Miałem serwer i bez problemu wszystkie skiny było widać. Jest jakiś problem z twoim minecraftem.

banner.jpg

Opublikowano

Mojang nawala... w polowie listopada nawalaly i kasowaly sie... wszyscy gracze hiplaye musieli np wgrywac od nowa skiny

jd kappa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...