Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. wspomagaczy

`smutas#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój kolega mnie prosił bym dodał tu temat związany z cheatami. Poszukuję on aimbota do League Of Legends. 

graphic.png                                                    

Opublikowano

graphic.png                                                    

Opublikowano

Cracked L# ale banable motzo > bol cracked/normalny - nie ma zbytnio problemów z banami  > elobuddy [*] rip main > gówno > gamingonsteroids - syf, ale chyba 0 banów za niego poleciało

Opublikowano

Cracked L# ale banable motzo > bol cracked/normalny - nie ma zbytnio problemów z banami  > elobuddy [*] rip main > gówno > gamingonsteroids - syf, ale chyba 0 banów za niego poleciało

A mógłbyś podać linka do pobrania tego bota wraz z instrukcją? Połowa z tych linków co podałeś, linki nie działają by pobrać.

graphic.png                                                    

Opublikowano

Witam. Mój kolega mnie prosił bym dodał tu temat związany z cheatami. Poszukuję on aimbota do League Of Legends. 

Co rozumiesz prze słowo "aimbot". Chodzi Ci o autoataki, czy skille + jakie.

"Wspomaganie" do autoatakowania i jednoczesnego poruszania się - orbwalk na przykład na leaguesharpie, bolu.

Jak chcesz ogarnąć coś ze skillami to możesz do tych programów dorzucić skrypty pod konkretne championy.

giphy.gif

Opublikowano

Myslisz, że za expienie konta z L# i volibotem latwo wyrwac bana?

Opublikowano

Myslisz, że za expienie konta z L# i volibotem latwo wyrwac bana?

Wyexpiłam dwa konta na L#, teraz expię kolejne dwa.

Jak na razie żadnych blokad.

EOvDRHF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...