Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie grać i jaką klasą?

wapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim serwerze lepiej zacząć grę od zera? DE czy PL?

Co do klasy postaci to na bank woj odpada ale nie mogę się zdecydować między magiem a łucznikiem :/.

Opublikowano

Avalon .

ja bym brał łuka albo maga. Mag +90 kosi no i trzeba mieć dobre osłonki bo bez tego też gówno na glacy zrobisz :<

Opublikowano

Jak znasz język to graj na DE jak nie to Avalon na PL.

Graj klasą która Ci się bardziej podoba. Obie są równie op. Mag ma tam tańsze eq, ale rozwija prawdziwe skrzydła po 90lv.

giphy.gif

Opublikowano

Graj na De.Ceny o wile niższe niż na PL , ludzie są pomocni  , LOD od 13 do 22

Kanał 2
Start: 13:00 DH:14:30 Koniec: 15:00
Start: 16:00 DH:17:30 Koniec: 18:00
Kanał 3
Start: 14:00 DH:15:30 Koniec: 16:00
Start: 17:00 DH:18:30 Koniec: 19:00
Kanał 4
Start: 15:00 DH:16:30 Koniec: 17:00
Start: 18:00 DH:19:30 Koniec: 20:00
Kanał 5
Start: 16:00 DH:17:30 Koniec: 18:00
Start: 19:00 DH:20:30 Koniec: 21:00
Kanał 6
Start: 17:00 DH:18:30 Koniec: 19:00
Start: 20:00 DH:21:30 Koniec: 22:00

Mag ma o wiele tańsze Eq.Ale tak jak pisał @Press. dopiero poważny dmg robi po 90 lvl jak ci dojdzie dobre sciąganie resa przeciwnika.
         Jedynym minusem serwera jest bariera językowa ,ale jakby na to nie patrzeć używanie niemieckiego ogranicza się praktycznie do handlu przy czym dasz rade na tłumaczu z googla/szybko sie nauczysz podstawowych zwrotów.Zawsze jest możliwość spotkania polaka a o to ciężko nie jest na niemieckim serwerze.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

grałem na DE, i trzeba dopowiedzieć, że jeśli znasz Angielski to naprawdę mało zdziałasz, jeśli ktoś gada po angielsku to ludzie go ignorują :v
Jeżeli nie znasz niemieckiego to możesz w sumie zapomnieć o fajnej famce i resellowaniu jako zarobek ( a to boli i to bardzo )

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

grałem na DE, i trzeba dopowiedzieć, że jeśli znasz Angielski to naprawdę mało zdziałasz, jeśli ktoś gada po angielsku to ludzie go ignorują :v

Jeżeli nie znasz niemieckiego to możesz w sumie zapomnieć o fajnej famce i resellowaniu jako zarobek ( a to boli i to bardzo )

@marceli17  ja tam resseluje nie znając języka(znam jedynie kilka zwrotów których sie nauczyłem po 3 dniach resellu)wszystko idzie ogarnąć na tranlatorze z googla

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Dobra wybrałem de ale dalej się zastanawiam między łukiem,magiem i czy ktoś mógłby mi wymienić + i - sp 5-8 obu tych klas i jakie polskie rodziny są na De?Byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Dobra wybrałem de ale dalej się zastanawiam między łukiem,magiem i czy ktoś mógłby mi wymienić + i - sp 5-8 obu tych klas i jakie polskie rodziny są na De?Byłbym wdzięczny.

To po koleji

Na Ancelloanie jest fam PolakPotrafi była Husaria, ale tam bany poleciały i wgl. (bynajmniej tak kolega mi mówił).

Osobiście wybrałem łucznika po przeniesieniu się na niemiecki, ale mag też nie jest zły. DMG maga zaczyna się na 90+.

SP5 jest to sp do pvp.

SP6 łucznika dobre do pvp.

SP7-8 nie mam pojęcia.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...