Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry FPS MP

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Poszukuję jakiejś fajnej gry fps pod multiplayer. Ważne, żeby trzymała poziom tzn.musi być porównywalna do battlefielda/call of duty pod względem grywalności itp. Battlefield, cod oraz cs odpadają, szukam czegoś nowego :) Może być b2p/f2p, obojętnie.. Jeśli macie jakieś propozycje to będę wdzięczny za pomoc :) 

Pozdrawiam!

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Niedługo ma wyjść Overwatch od Blizzarda więc warto poczekać. 
Na tą chwilę polecam CSGO lub jakąś gre typu MMOFPS :)

banner.jpg

Opublikowano

Niedługo ma wyjść Overwatch od Blizzarda więc warto poczekać. 

Na tą chwilę polecam CSGO lub jakąś gre typu MMOFPS :)

No czekam na overwatcha, a w cs'a to tak srednio chce mi sie grac :/

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Ja teraz gram w SKILL SPECIAL FORCE II  fajna,przyjemna,dynamiczna gierka :)  i darmowa (Jest na steam)

Fajna gierka jak chcesz się odstresować od cs'a ;) 

Opublikowano

Ja teraz gram w SKILL SPECIAL FORCE II  fajna,przyjemna,dynamiczna gierka :)  i darmowa (Jest na steam)

Fajna gierka jak chcesz się odstresować od cs'a ;)

Taka srednia ta gra, chce coś co dorówna call of duty black ops 2 ;>

Opublikowano

PlanetSide 2, z pewnością jeden z najlepszych darmowych MMOFPS'ów, często określany mianem "Battlefield'a w przyszłości".

Polecam sprawdzić, bo według mnie naprawdę warto.

Opublikowano

PlanetSide 2, z pewnością jeden z najlepszych darmowych MMOFPS'ów, często określany mianem "Battlefield'a w przyszłości".

Polecam sprawdzić, bo według mnie naprawdę warto.

Sprawdzałem, ale chyba wolę coś bardziej dynamicznego. Znajdzie się cos podobnego do cod'a? Kiedys gralem w call of duty, ale to juz nie to samo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...