Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SzaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spawn brzydki. Prezentacja mało urozmaicona. A po za tym kolejny easyhc....

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Witam. Polecam z całej siły, warto wejść na serwer i zacząć grę - Administracja miła oraz pomocna, wszystko ładnie wygląda :)

Opublikowano

No no, programiści widzę pierwsza klasa.

A najlepszy ten lizus wzór perfekcji na czele, który 5 języków w realu zna płynnie i mial 2.0 6.0 w każdej klasie.

serwer jest o tyle ciekawy że drop jest bardzo wysoki

Faktycznie ciekawy, nigdzie indziej tego nie ma.

Niestety, nie wbiję.

Na kilometr widać avapenisa, kątowe cudzysłowy, i żółto czarna kolorystyka. TO jest aż nudne, samo to odstrasza mnie od gry na serwerze.

Po prezentacji serwer oceniam na 2/10 ponieważ to kolejna głupia kopia lifeharda /xharda tym razem z przerobionym awesomedropem.

PS. Czekam na wykład od pana z 6.0 

Opublikowano

Niestety, nie wbiję.

Na kilometr widać avapenisa, kątowe cudzysłowy, i żółto czarna kolorystyka. TO jest aż nudne, samo to odstrasza mnie od gry na serwerze.

Po prezentacji serwer oceniam na 2/10 ponieważ to kolejna głupia kopia lifeharda /xharda tym razem z przerobionym awesomedropem.

wypierdalaj  B)

5465845486.png

Opublikowano

No no, programiści widzę pierwsza klasa.

A najlepszy ten lizus wzór perfekcji na czele, który 5 języków w realu zna płynnie i mial 2.0 6.0 w każdej klasie.

Faktycznie ciekawy, nigdzie indziej tego nie ma.

Niestety, nie wbiję.

wracaj na swojego wipcraft'a zaawansowany programisto: Java, Scala, C#, C++, Python, Perl, Go. 

"Hej, jestem Patryk i lubię programować! Obecnie znam następujące języki (w skali 1-100) Java - 100 Scala - 95 Perl - 100 Python - 75 C++ - 40 C# - 100 Go - 40".

cieszę się że lubisz programować ale wykładu nie dostaniesz bo masz tylko 15 lat ;)

Opublikowano

f5

Mam pytanie gdy będą nowe edycje co myślicie o dużej nowej prezentacji ?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...