Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy ze smartfonem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 2 rok już lenovo A820, niestety ostatnio zaczął się sypać.W ostatnim czasie jest już mega źle.Gdy ładuje telefon np mam 5% baterii to po 10 minutach mam rzekomo 100% gdy odłączę telefon po 5 minutach spada Mi ponownie do 5%.Dzisiaj  nie używam już nawet messengera bo po minucie zostało mi 3% baterii i gdy wróciłem do domu i chciałem zacząć go ładować telefon sam się wyłącza po podłączeniu do prądu a gdy się włączy to wyskakuje taki komunikat warning battery temperature too low cannot function . Jedynie co Mnie trzyma w tym fonie to aero ale już mam go dość i zastanawiam się czy nie zmienić i nie kupic Sobie jakiegoś lg g3 albo coś podobnego.

Za wszelkie rady dotyczące naprawienia tego Chińskiego gówna,  jakoś się  zrewanżuję.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Wymiana powinna rozwiązać problem. Z tego co piszesz to bateria już się psuje, ma jakieś problemy. Skoro piszesz, że jest 5%, a po chwili 100% to wina baterii. Jak masz kogoś kto ma taki sam telefon i zmień baterie żeby sprawdzić :)

banner.jpg

Opublikowano

Tylko, że nie mam jak to sprawdzić ponieważ tego telefonu nikt ze znajomych nie ma, w ogóle jest słabo dostępny... ;/

21f0dgn.jpg

Opublikowano

­Do serwisu jakiegoś, żeby mieć to dobrze zrobione, po jakimś czasie w smartfonach trzeba wymieniać baterie, bo dzieją się właśnie takie cuda.

Opublikowano

Nie wiem czy to jest możliwe........... Telefon działa teraz normalnie.......

I tak mam zamiar go zmienić Co polecacie do 1-1,3tys??

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy to jest możliwe........... Telefon działa teraz normalnie.......

I tak mam zamiar go zmienić Co polecacie do 1-1,3tys??

LG G2 (32gb)

Xperia Z2/Z3c

#teams4bal

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co polecamy :3 ? 

Lg magna - došć fajny i tani 

Samsung j5 - chyba mieści się w budżecie 

Motorola moto g 3 gen - ;3

Lg g4 c - Ok

Lg g3 s - Zdecydowanie mój ulubiony telefon <3

To tyle samsungi mulą strasznie te starsze więc nie warto .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...