Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Dzielenie konta steam

Chikosachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak zrobic, a raczej co zrobić, żebym mógł wspoldzielic konto z kilkoma osobami na steam?

Chodzi mi o to zeby mogli sobie grac, ale nie mogli zmienic hasla ani maila.

Pozdrawiam, polecą limity <3

vvv

Opublikowano

@eMode

dzięki za odpowiedz, ale to nie to.

zalezy mi na udostepnianiu konta, nie biblioteki.

Ustaw weryfikację na telefon. Wtedy, jak ktoś będzie chciał ci zmienić hasło, to będzie potrzebował kodu z smsa, który ci przyjdzie na telefon.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@Zeciarz.

o jeju, wlasnie takie cos by mi odpowiadalo. jestem w tym zielony - jak to zrobic?

pozdrawiam :3

edit: dobra chyba mam.

@Zeciarz. dożywotni props, daje lajki, upomnij się jeszcze jutro ;) dzięki!

vvv

Opublikowano

Źle to ująłem. Przychodzi ci na aplikację steama na androida/ios, więc musisz mieć telefon z androidem albo iosem. Żeby to zrobić wejdź w ustawienia steam guard, ew. w tej link https://store.steampowered.com/twofactor/managei zmień z e-maila na aplikację. Możesz jeszcze dodać numer telefonu do konta, nie wiem na jakiej zasadzie to działa, ale powiem ci jak to zrobić. Klikasz na nazwę swojego konta w prawym górnym roku w aplikacji steam, klikasz drugą opcję (Account Details), następnie 

975k01.jpg

Albo robisz, tak jak mówi to cichy aka calme.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

no do tego poniekąd służy ta opcja

korzystają z niej Ci co kupują jakąś drogę grę, a potem cebulują sprzedając "dostęp do konta"

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...