Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przetestuj mój Priv 3.0

zawodnik180

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ile moja pamięć nie szwankuje to już stawiałeś serwer, który miał jakieś 2-3 dni
Także nie polecam grać bo raczej nie stabilnie będzie ;)

Opublikowano

Jak by wszystko było na stronie www do zarejestrownia i pobrania warrocka to by każdy grał..

Po drugie nie gadajcie tak każdy czeka na jakiegoś polskiego priva, jak w czasach wr psp :)

Opublikowano

Prace nad tego typu projektami, proponowałbym pozostawić raczej komuś, kto się na tym faktycznie zna. Wszyscy mają już naprawdę dosyć widoku "zamrożonych" w postępie serwerów. Nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego osoby nie mające jakiejkolwiek wiedzy w zakresie programowania i administracji, są tak uparte i za wszelką cenę podejmują się tego typu przedsięwzięcia.

Po drugie nie gadajcie tak każdy czeka na jakiegoś polskiego priva, jak w czasach wr psp  :)

@Tzyczu, niedługo się prawdopodobnie doczekacie. ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kasma czy to co napisałeś ma oznaczać, że pracujesz nad czymś? ;)

Poczekacie zobaczycie ;) Chwilowo tylko lekkie dokuczanie MarienWar (konkurencja konkurencja :v)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Kasma czy to co napisałeś ma oznaczać, że pracujesz nad czymś? ;)

@b0nusekkk, możliwe.

Poczekacie zobaczycie ;) Chwilowo tylko lekkie dokuczanie MarienWar (konkurencja konkurencja :v)

@1373230489-U611928.pngxPonury, toć to jest zwyczajna banda pozerów, którzy za dużo szczekają jak na swoje gabaryty. Zresztą... za to pyskowanie, nasza ekipa ich jeszcze solidnie pokarze. :v

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...