Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spotkaliście osobę jadącą na Telekill?

sobo97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mieliscie dzis przyjemnosc spotkac po tak dlugim czasie osobe jadaca na telekillu? Ja wlasnie trafilem. Najpierw z noza fantastica jebnal, mysle wow kozak ale pozniej patrze z legiona wali i mu kille wpadaja a patrzy w sciane. Juz zaraz pewnie wyjdzie jakis hack ;/

Opublikowano

ja mam podejrzenia  ze czasami niektórzy mają chamsy bo tak perfidne kile lecą jedynie  z przygotowaniem się do strzału,a jak ktoś nie ma/nie używa czujnika to odrazu widać jak jest odpalony,na takim eli pro kolega kolegę broni,napisz im typu ,, ten i ten jest podejrzany"" to masz kicka z miejsca :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

no w sumie tak tez kilka razu tak miałem ale ogólnie jest spokojniej niż kiedyś było, tylko mnie teraz w grze to dobija ze im wiecej w nx wsadzisz to niby masz lepszego skila a to nie to samo bron lepsza i szczescie po prostu tak to ostatnio widze 

http://i.imgur.com/UEWzBuc.png

Dobrze prawie ->>Daj Like  

Opublikowano

liczy się tylko speed,powinnien byc obniżony speed w cały ekwipunku o połowę i zmniejszone o połowę obciążenie ,wtedy nx kidy nie miały by po 20 speeda +,do tego crouch spam bronie pm pod ofensywe i zabić nie idzie -_-

Opublikowano

No wlasnie tez widzialem paru z chamsem na PCM. Info z dupy i leci low rank wszystkich.... Ale jak go wywale, to odrazu jebaki wciskaja f6. 

Czy raport generator juz dziala czy trzeba na forum pisac jak za dawnych czasow?

Opublikowano

No wlasnie tez widzialem paru z chamsem na PCM. Info z dupy i leci low rank wszystkich.... Ale jak go wywale, to odrazu jebaki wciskaja f6. 

Czy raport generator juz dziala czy trzeba na forum pisac jak za dawnych czasow?

na forum ręcznie

Opublikowano

Hahahah to jest smieszne, ze nie moge zreportowac gracza, bo nie mam postow xD

to jest po to żeby nie było multi kont,i żeby low rangi nie spamowały zle napisanymi reportami

Opublikowano

witam to mogło byc również semi OPK. Takie funkcje są dostępne dla gry CA jednakże są problemy z crash'ami związanymi z HS.

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...