Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error jak próbuje włączyć CA

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z combatem, jak chce wlaczyc combata to wyskakuje error:

"passport_updater.exe - nie znaleziono punktu wejsca"
nie znaleziono punktu wejsca procedury GetLogicalProcessorInformation w bibliotece KERNEL32.dll.

Jak klikne OK to wyskakuje :
"Błąd"

Nexon passport API init Failed.

Co robic?

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

możecie powiedzieć mi jedną rzecz, napisałem wczoraj przy tym temacie jaki kolega ma system i mój wpis zniknął jakim kurna cudem ???

kernel32.dll jest plik DLL, który odpowiedzialny jest za Windows NT BASE API Client DLL komponentów w systemach Windows, jak Windows 7 Professional Edition 64-bit. Powstał on 7/13/2009 4:16:43 PM, rozmiar jest 836608 bajtów, a jego wersja jest 6.1.7600.16385.

kernel32.dll może zostać zainfekowany przez wirusa, który rozprzestrzenia się TrojanSpy:Win32/Banker.K poprzez społecznej Elixio sieci pobrać i zainstalować Internet Cafe Software, Premium Edition malware na zagrożonych komputerach.

Po zainfekowaniu, ścieżka do pliku z kernel32.dll zostanie ponownie ustawiony jako:
C:\WINDOWS\System32\

I oprogramowanie, takie jak PC gry HitmanAbsolution, Web przeglądarki SeaMonkey 1.1.18 lub antywirusowego Norton 360 nie można uruchomić, wraz z komunikatem o błędzie:
kernel32.dll brakuje lub nie został znaleziony.

Po ponownym uruchomieniu komputera, będziesz otrzymywać kernel32.dll niebieski ekran śmierci (BSOD), wraz z kodem błędu zatrzymania:
0X8900564

Robi Tobie się coś takiego 

http://i.imgur.com/UEWzBuc.png

Dobrze prawie ->>Daj Like  

Opublikowano

nie do końca, z aktualizacją może się udać, wciśnij start ->uruchom i wpisz dxdiag a tam następnie sprawdz pliki DirectX sprawdz czy jakiś komunikatów nie ma przy plikach dla pewności, a tak w ogóle zainstaluj najnowszego DirectX i powinno być ok chyba ze masz wiruska i znów bedzie to samo 

http://i.imgur.com/UEWzBuc.png

Dobrze prawie ->>Daj Like  

Opublikowano

@Kokos9090 po zainstalowaniu sp3 nie moge nawet pulpitu zobaczyc gdyz, nie chce mi działać proces EXPLORER.exe i bodajze jakis error z tym kernelem, jak w combacie.
Komputer swiezo po formacie, wszystkie sterowniki mam nowe.

@mardok15 najnowszy na moj system to 9 i taki posiadam.

xvez_eune_55_6_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...