Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z procesorem

niewiem32145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanko i problemik ;p

Posiadam komputer o parametrach

Intel Xeon x5460 3.16ghz 4 rdzeniowy

4Gb Ram

Amd Radeon r7 200 Series

otoz kupiłem niedawno procek własnie ten co podałem teraz wcześniejszy miałem core duo e7400

Sądzilem ze po zakupie procesoru xeon x5460 bedą lepiej chodzić gry a tu klapa i praktycznie nic sie nie zmieniło.. Assasin 3 na full detalach dalej tnie nawet niewiem ile ma klatek na sekunde ale mniejsza z tym co o tym sądzicie? co do wymiany najbardziej jest?

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Kolego..wymiana procesora nic Ci nie da no moze tam 5fps więcej poprostu musisz także wymieic karte graficzną

Procesor ktory zakupileś nie jest do grania lecz do renderowania :)

Intel Core i7-4770 l MSI B85-G43 l ASUS GTX TITAN BLACK 6GB l CORSAIR VENGEANCE 8GB l BeQuiet 650W l Zalman Z3 l

Opublikowano

Kolego..wymiana procesora nic Ci nie da no moze tam 5fps więcej poprostu musisz także wymieic karte graficzną

Procesor ktory zakupileś nie jest do grania lecz do renderowania :)

Gadanie głupot. Najlepszy stosunek wydajności do ceny dla 771 albo modowanego 775.

Jaki model grafiki?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Temat do zamknięcia musiałem dokupić chłodzenie do nowego procka i śmiga aż miło :)  

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...