Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komputerem

komputervip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z moim komputerem, a bardziej chyba procesorem. Mianowicie kiedy mam odpaloną przeglądarke i np. CS GO to mnie niemiłosiernie klatkuje w grze (20fps). Zuzycie procesora sięga 100%, i nawet przeglądarka zaczyna się mulić.

Mam tak od około 3 dni. Tydzień temu skanowałem komputer antywirusem AVG- wykrył 7 wirusów, ale to były cracki do gier. I tak je usunąłem bo nie gram.  Wczoraj mając odpalonego firefoxa, steama i cs go wywaliło mi blue screena i oczywiście komputer off. Włączyłem go- sytuacja się nie powtórzyła, ale muli dalej.  Wczoraj jeszcze skanowałem go innym antywirsuem mianowicie Bitdefender 2016 Total Security- nic nie wykrył.

http://scr.hu/1du4/ezbgc

Za pomoc dam limit lubie to (20).

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

100% zużycia cepa i takie temperatury, pogratulować tylko. Co do samego csa, to od któregoś update mam chamskie spadki fps z 300 do 100, a jak mam jeszcze w tel załączoną przeglądarkę i nie daj borze streama czy jakikolwiek filmik, to w csie mam pokaz slajdów. Możesz zawsze sprawdzić kod bsoda który Ci wyskoczył i co on oznacza.

436951440626370320491.png

Opublikowano

100% zużycia cepa i takie temperatury, pogratulować tylko. Co do samego csa, to od któregoś update mam chamskie spadki fps z 300 do 100, a jak mam jeszcze w tel załączoną przeglądarkę i nie daj borze streama czy jakikolwiek filmik, to w csie mam pokaz slajdów. Możesz zawsze sprawdzić kod bsoda który Ci wyskoczył i co on oznacza.

@Kirito.

Jak go sprawdzić?

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...