Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy odpalę tą grę?

d4wid1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem kupić wargame airland battle, ale jest nowsza wersja Red Dragon, ale nie wiem czy mi pójdzie. Airland wersja arrrr chodzi dobrze jedynie zacięcia przy dużej ilości jednostek (4v4).

W załączniku wstawiam swój sprzęt. Wymagania gry minimalne:

System operacyjny: Windows XP SP3/ Windows Vista SP 2/ Windows 7 SP1 z najnowszymi aktualizacjami
Procesor: dwurdzeniowy procesor Intel lub AMD 2,5 GHz
Pamięć RAM: 2 GB
Karta graficzna: zgodna z DirectX 9.0c, posiadająca 256 MB VRAM i sprzętową obsługę Pixel Shader 3.0 (Nvidia GeForce 7600GT, ATI Radeon x1800, Intel HD3000)
Karta dźwiękowa: zgodna z DirectX
Wymagana ilość wolnego miejsca na dysku twardym: 20 GB

Nie jestme pewien, ale zgaduję, że mój procek może być za słaby.

post-976817-0-09050400-1448029607.png

Opublikowano

Wtedy bym grał z bratem bitwy 1v1 lub 2v2 max pewnie. No właśnie się trochę boję, że procesor nie wytrzyma i będzie zmarnowana kasa na grę, w którą nie będe grał.

Opublikowano

Jak nie jesteś pewien to zobacz na necie co ludzie o tym piszą.
Poza tym lagi nie będą jeszcze takie tragiczne. Jak przed odpaleniem powyłączasz różne pierdy to na bank ci to pomoże. Zobacz w ogóle jak twój komp działa, jak płynnie to tylko procesy, jak coś się zwiesza to posprawdzaj pliki i programy :)

banner.jpg

Opublikowano

Pobrałem z neta airland i ta gra mi chodzi normalnie, więc jej się nie boję kupić. A w tej grze najpiękniejsze są bitwy. Ale sama gra kosztuje 40 zł więc to nie aż tak wielki wydatek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...