Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki 120-140 zł, gry

Necrols

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuje kupić słuchawki, zaciekawiły mnie te:

http://procpu.pl/p/1711/27877/tracer-hydra-7-1-usb-sluchawki-gaming-strefa-gracza.html

oraz te:

http://procpu.pl/p/1726/21209/superlux-hd681-mikrofon-zalman-w-zestawie-taniej-gaming-strefa-gracza.html+ Sound Blaster Audigy

Mogą być inne, ale budżet około 120-140 zł.

Zastosowanie to głównie gry (najczęściej cs:go, rzadziej lol),a trochę mniej muzyka (rapsy:))

Jakieś rady / propozycje?

Opublikowano

Nie wiem, czy dobrze mi się wydaje, ale podałeś markę i serie, ale nie model. Więc nie da się określić, bo jest parę modeli tej karty dźwiękowej ;) Jednak nie wiem czy to dobry pomysł brać za ~100zł kartę dźwiękową.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Mam za mały budżet :) Aktualnie używam karty zintegrowanej, ale jest tak beznadziejna, ze kurewsko trzeszczy przy przewijaniu strony oraz w moim odczuciu jest slabsza od ukladu z telefonu :D

Sądzę, że przejście z takiego dna do właśnie takiego SB zrobi dość dużą różnicę.

Btw. czy te tanie SIberie v2 na allegro są coś warte ?

Opublikowano

Mam za mały budżet :) Aktualnie używam karty zintegrowanej, ale jest tak beznadziejna, ze kurewsko trzeszczy przy przewijaniu strony oraz w moim odczuciu jest slabsza od ukladu z telefonu :D

Sądzę, że przejście z takiego dna do właśnie takiego SB zrobi dość dużą różnicę.

Btw. czy te tanie SIberie v2 na allegro są coś warte ?

Z chin za 100zl ujda, za pelna, normalnca cene - NIE. 

Karte chcesz na usb, tak?

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Kartę wolałbym normalną :)

btw. czy słowo "replika" w opisie aukcji jest równoznaczne z podróba ?

Nie wiem, daj link najlepiej, podejrzane. Normalna tzn.? Na pci? pci x1?

Opublikowano

W jednych zrobili zly opis, drugi to nowe konto, ale wiesz, ze jest duze ryzyko kupna tych sluchawek?

Wez sobie jednak te superluxy + zalman, bo w sumie to sam nie wiem, ktora aukcja bedzie w miare legitna. 

Jaki masz budzet na te karte dzwiekowa jeszcze? 

EDIT: karta ma byc nowka?

Opublikowano

Budżet około 30-35 zł. Nie wymagam dużo od dźwiękówki, po prostu zintegrowana jest tragiczna, nie musi :)

Z tego co czytałem dobre opinie ma SOundblaster Audigy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...