Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pierwsza strona MC

DeLajt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem trochę a nawet bardzo ,,Bije" po oczach ;/

Zgadzam się z tobą. Troszkę razi w oczy. 

chciałbym się dowiedzieć waszej opini co zmienić etc. :)

Ale co do Stronki to ładna. Ładnie graficznie. Zmień po prostu kolory :)

Opublikowano

I dlatego pytam o opinie :D Kolorek oczywiście można zmienić bo to parę kliknięć. A jaki polecacie? 

Nie wiem, musisz po testować sobie, kolory,  i po prostu dać taki w żeby nie był oczojebny, bo np: ten kolor jest ok tylko tło daje taki efekt jakby był oczojebny, pozmieniaj tło i zobacz który będzie najlepszy:)

PS. 1000 post :)

531001454960877632167.png

Opublikowano

W tych czasach nir robi sie stron w Photoshop tylko w pure css.

Nie znam się ale skoro nikt nie robi już w ps to czemu wszystkie strony np. metina są w psd a potem kodowane? ;)

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Według mnie jak na 1 strone to bardzo dobrze Ci wyszła :) pozatym ja wole bardziej "prostokątne" menu po bokach ale o gustach się nie dyskutuje :)

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Dlaczego ? , dlatego że to są w większości debile, niektóre części strony można robić w ps ale nie cała stronę w tych czasach zwraca się w szczególności uwagę na responsywnosc i wagę strony, a nie 500 obrazków które tworzą całość,

Shooly, kto mi naopowoadal tych "glupot", zapewne nikt tylko developerzy na spotkaniach w Amsterdamie na ktore chodzę :)

4830328594.png

SMITE | Sezon 2 Diamond | US

Opublikowano

Dlaczego ? , dlatego że to są w większości debile, niektóre części strony można robić w ps ale nie cała stronę w tych czasach zwraca się w szczególności uwagę na responsywnosc i wagę strony, a nie 500 obrazków które tworzą całość,

Shooly, kto mi naopowoadal tych "glupot", zapewne nikt tylko developerzy na spotkaniach w Amsterdamie na ktore chodzę :)

Ciekawe czy Ci developerzy robią stronki pod metka / mc czy jednak pod jakieś sklepy lub witryny firm? Pure cs z tego co widzę może i jest optymalne i wgl. ale nie pasuje jako layout pod taką stronę. Wg. mnie jest to po prostu leniwy program do robienia stron. Jeśli komuś się nie chce czegoś wymyślić to tego używa. Ja wole sobie zrobić ładne psd pod siebie i potem kodować. 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

4uWwRMy.jpg

Jak dobrze, ze dzialaja ss'y ;)

@antyblezur

nie dziala link

• 4 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...