Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące trade'u

wuferst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema chce zamienic sie z ziomkiem fifa 16 za skiny do csa i moje pytanie jest takie czy na takiej zasadzie moze mnie wych**** ?konto do originin>trade>zmieniam email na podany przez zioma 

<iframe id="baneriframe" src="//imgsu.com/?clr=ECAF69&pptoken=1PDJX74VSIP8H" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none;background-color:#ECAF69;overflow:hidden;width:770px;height:240px;"></iframe>

Opublikowano

Normalnie, jeżeli zmienisz email dla gościa, pewnie od razu ustawi swoje hasło na konto a skinów może Ci nie wysłać :)

Opublikowano

Ale trade to znaczy ze wyśle skiny i akceptuje email

Chodzi mi o to czy jak mu podam hasło i login do orginia to moze mi jakos je podje***

<iframe id="baneriframe" src="//imgsu.com/?clr=ECAF69&pptoken=1PDJX74VSIP8H" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none;background-color:#ECAF69;overflow:hidden;width:770px;height:240px;"></iframe>

Opublikowano

Nie kojarzę, czy na Originie przy zmianie hasła/maila jest wysyłane jakieś potwierdzenie, jak w przypadku steama. Jeżeli nie to łatwo ukradnie Ci konto.

Opublikowano

Jest cos takiego ze przy każdym odpaleniu kompa i originia wyświetla mi sie tabelka z kodem tak jak na steamie i na email przychodzi mi ten kod który musze wkleić

Opublikowano

Tak, właśnie widzę, że jest coś takiego jak weryfikacja logowania, ale wątpię, żebyś za każdym razem dawał mu kod, gdy będzie chciał sobie pograć. Jeśli podczas próby wyłączenia tej opcji wymagane jest ponowne podanie kodu, to Ci tego konta nie ukradnie, bo musiałby znać hasło do Twojego maila. Mam rozumieć, że za te skiny masz zamiar mu te konto całkowicie oddać, czy tylko udostępnić?

Opublikowano

Tak, właśnie widzę, że jest coś takiego jak weryfikacja logowania, ale wątpię, żebyś za każdym razem dawał mu kod, gdy będzie chciał sobie pograć. Jeśli podczas próby wyłączenia tej opcji wymagane jest ponowne podanie kodu, to Ci tego konta nie ukradnie, bo musiałby znać hasło do Twojego maila. Mam rozumieć, że za te skiny masz zamiar mu te konto całkowicie oddać, czy tylko udostępnić?

Przecież oczywiste że raczej musisz mu je całkowicie oddać, to tak jak by on by ci ''Udostępnił skiny lecz na kilka dni''

Polecam wymianę poprzez allegro mniejsza szansa że ktoś cie oszuka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...