Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do laptopa(max. 300zł)

MySkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam słuchawek głównie do cs:go, słuchania muzyki.

Mam jedynie zintegrowaną kartę dźwiękową w laptopie.

Czy ważne jest kupienie karty dźwiękowej na usb w celu lepszego dźwięku czy nie ma to za dużej różnicy?

Myślałem nad Razerami Kraken, Siberia V2 lub hyperx cloud i Logitech G430, co myślicie o tych słuchawkach?

Czekam też na inne propozycje do 300zł.

Opublikowano

W takim razie polecam Hyperx Cloud

Najlepsze headsety w tej cenie. Grają dobrze, lekką vką, nie mają podbitego basu jak reszta headsetów. W zestawie otrzymujesz welurowe pady, które jak dla mnie są wygodniejsze, a do tego uszy się nie pocą. Do csa się nadają idealnie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

bez micro polecam akg k511- ew k512

jak trafisz ok 150 zł, a grają zarąbiście.

Te słuchawki kosztują ponad 600zł.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Polecam Gamecom 380 (388). Szału nie ma, ale za 100 zł, dźwięk całkiem czysty, zarówno ten wejściowy jak i wyjściowy, całkiem wygodne, no i bardzo wytrzymałe - co prawda nie rzucam nimi, staram się dbać, ale nie raz kabel był szarpnięty i to całkiem ostro, a mimo to służą mi już niemal dwa lata.

Minus jest taki, że jak masz np kota, to gąbka cudownie wręcz zbiera sierść. Nie przeszkadza to jednak w użytkowaniu.

W6iB9H1.png

Opublikowano

Zwykłe Hypery też maja wbudowane przejscie pod usb z kartą dzwiekową? Bo wiem ze hyperx ii ma.

Czemu róznica między nimi to ponad 100zl?

Opublikowano

Teraz zastanawiam się też nad Logitech G430.

Mając słuchawki na mini jacka, a słuchawki z kartą dźwiękową pod usb wyczuję dużą różnicę w laptopie(głównie chodzi mi o cs:go) ze zintegrowaną kartą dźwiękową?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...