Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest jakiś Case Simulator na PC?

Woxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Od jakiegoś czasu mam chęć pograć w Case Simulator, lecz jest on tylko na wersje mobilną, i mam do Was pytanie.

Czy znacie jakieś fajne Case Simulatory? 

-Odpada Emulator Androida 

-Odpada ten Case Simulator https://www.youtube.com/watch?v=Jy7QtnnCtIwbo mi się nie uruchamia, jest taki błąd jak na obrazku. (Jeśli wiecie jak rozwiązać ten problem PISZCIE! ;D)

obraz.bmp

Przepraszam że obraz taki zamalowany, ale to moje prywatne rzeczy i nie chciałem aby było je widać ;).

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Tak, wiem o przeglądarkowej, ale nie ma w niej jednej rzeczy:

-Ekwipunku itd.

A po 2. Zacina mi troche.

Wolał bym na PC ale jeśli nie będzie to trudno.

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Zawsze możesz sobie zainstalować na Windowsie symulator androida i tam(na androidzie) pobrać case symulator.

Opublikowano

Jeżeli chcesz na PC to spróbuj poszukać symulatora o nazwie: Case Clicker bardzo fajny symulator sam gram w nią ale na telefonie, z otwierania skrzynek i jackpota mam już 400 kos.

graphic.png                                                    

Opublikowano

Zawsze możesz sobie zainstalować na Windowsie symulator androida i tam(na androidzie) pobrać case symulator.

Polecam emulatora . bo tak raczej nie znajdziesz

Jeżeli chcesz na PC to spróbuj poszukać symulatora o nazwie: Case Clicker bardzo fajny symulator sam gram w nią ale na telefonie, z otwierania skrzynek i jackpota mam już 400 kos.

Czytajcie dokładnie. Pisałem że emulator odpada.

Ale trudno jak nie ma to nie ma ;/

qbAFfcA.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...