Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

starożytne części zestawu

ulkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy jest jakaś możliwość na dropienie ich albo zrobienie w kostce dropie już 2 dni i żaden z mojego buildu nie poleciał

Admin Cienia
Opublikowano

Masz dziwne podejście, mam wrażenie że to ty byś chciał ustalać zasady co i kiedy dropi zamiast blizza. :) Niema nigdzie napisane jaki jest % na drop z moba bądź na odładmki więc nie masz do czego porównać, powiedz co to by była za gra jakbyś miał w tydzien full bomba set, kto by w to grał?? Spojrzenie młodego człowieczka, ja swojego trochę zbierałem ale teraz na za jeden hit idzie od 300mln do 1mld, a w ciągu sekundy sporo mam tych ciosów.. Także czas, czas i chęci, graj, rób szczeliny, zbieraj odłamki aż w końcu złożysz. Pzdr.

http://eu.battle.net/d3/pl/profile/ramhell-2468/hero/15276107

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@ulkos

A co jest napisane w kostce Kanaiego? Jest tam jasno napisane, że nie można przemieniać starożytnych części zestawu.

Szczeliny, Kadala i Kostka Kanaiego raz za razem i jeszcze raz dopóki nie wypadnie. Takie już uroki H'n'S. Dlatego ciągle w to gram :)

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...