Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer Mod metin2.sg wywala

koci5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem metina2_2013SF i zainstalowałem kamer moda SG, loguje sie i wywala po 5-10 sekundach. Dodatkowo nie można sie zalogować ponownie bo po wpisaniu loginu i hasła i kliknięciu enter wszystko znika i tak w kółko. Za pomoc z góry dziękuje i się odwdzięczę <3

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki karty graficznej + sprawdź czy zapora lub antywirus nie blokuje Ci dostępu do pliku '.exe

­

Opublikowano

wszystko zrobione, jakieś inne propozycje? 

(antywirusa nie mam, a jak dodam do zapory systemu windows metina2 to w ogóle mi sie nie włącza) 

Opublikowano

Tak, również nie działa. 5 sekund moge pograć a potem wywala i nie mogę się zalogować. 

Po włączeniu ponownym (około 5 minut później) wyskakuje mi taki błąd: 

Podpis problemu:
  Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH
  Nazwa aplikacji: Metin2Mod_2013sf.exe
  Wersja aplikacji: 1.0.28249.0
  Sygnatura czasowa aplikacji: 54b3d177
  Nazwa modułu z błędem: StackHash_abcc
  Wersja modułu z błędem: 0.0.0.0
  Sygnatura czasowa modułu z błędem: 00000000
  Kod wyjątku: c00000fd
  Przesunięcie wyjątku: 7321e4e4
  Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.768.3
  Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
  Dodatkowe informacje 1: abcc
  Dodatkowe informacje 2: abcc8f7853b48d9807d6d51eb1fa5df9
  Dodatkowe informacje 3: abcc
  Dodatkowe informacje 4: abcc8f7853b48d9807d6d51eb1fa5df9

Wiem, że po zalogowaniu sie wyskakuje coś takiego:
Your client version is not correct. Please install the normal
Po 5 sekundach wywala i dalej lipa. Jakieś pomysły?
Opublikowano

Aż mi cie szkoda bo nie dość, że nie wniosłeś nic do tematu to dodatkowo twój pocisk się nie udał i sie skompromitowałeś totalnie bo jest napisane, że wersja jest nie poprawna, a nie "aktualna". Komuś tu chyba potrzebna dobra lekcja angielskiego :)

Opublikowano

Kliknij uruchomić przycisk i otwórz Panel sterowaniaPrzejdź do sekcji System Maintenance następnie do SystemNa lewym boku, wybierz Zaawansowane ustawienia systemu linkW Okno Właściwości systemu górnej części jest wymieniony jakoWydajność z Ustawienia przycisk. Kliknij ten przycisk.Wybierz Zapobieganie wykonywaniu danych strat.Wybierz opcję, który brzmi Na kolei DEP dla wszystkich programów i usług oprócz tych wybranych.Użyj Przeglądaj przycisk, aby zlokalizować plik wykonywalny dla aplikacji, którą starali się rozpocząć w momencie pojawienia się błąd StackHash, i kliknij przycisk Otwórz, aby dodać go do listy wyjątków.Kliknij Stosuje się lub OK wysłać swoje zmiany.

/niereg. sygna

Opublikowano

To już dawno dawno temu robiłem szukając po angielskich forach, ale nie działa :( Poza tym myślę, że nie ma to związku z wywalaniem z gry 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...