Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Binding of Isaac: Rebirth - problem ze sterowaniem

Swizee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Od kilku dni mam pewien problem. Otóż zakupiłem sobie wyżej wspomnianego Isaaca i po jakimś czasie spostrzegłem, ze nie mogę jednocześnie strzelać i iść w stronę lewego dolnego rogu. Problem jest na tyle dziwny, ze występuje TYLKO, kiedy idę właśnie w tamtą stronę i tylko podczas strzelania. Wygląda to tak, jakby blokował mi się 3 przycisk i nie nie jestem w stanie sprawić, by zadziałał. Pomyślałem, że może kiedy kupię dodatek Afterbirth coś się zmieni, lecz niestety problem nadal istnieje. Grę już redownloadowałem i weryfikowałem pliki z 5 razy. Gra jest oryginalna, podstawkę dostałem w formie giftu na steamie, a dodatek kupiłem ze sklepu steam. Nie wiem co jest grane, czy ktoś miał podobny problem?

Opublikowano

Gram na klawiaturze, pada obecnie nie mam, chociaż mógłbym mieć, jeśli byłby potrzebny. Wole jednak grać na klawie, wiesz co może być nie tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...