Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premiera Blade & Soul 19 stycznia.

Luxorris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś zainteresowany grą? Sam z początku nie byłem do niej przekonany jednak po zagraniu na normalnym pingu od razu po becie zakupiłem Founder's Packa, teraz tylko czekać do następnych CBT i premiery - 19 stycznia.

没我爱

Opublikowano

Grałam dawno dawno temu na rosyjskim prywatnym serwerze, który stał na koreańskich plikach i z zangielszczeniem.. Czekam na EU wersje ładne parę lat, ale już niedługo. <3

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Może być fajna gra, pierwszy raz o niej słyszę, oglądałam filmiki no i dość ciekawa, tylko szkoda że tak późno :P na pewno zobaczę i zagram

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Grałem na rosyjskiej wersji dość ciekawie się zapowiada szczególnie PvP. Bardzo spodobały mi się animacje umiejętności. Do tego poruszanie się w locie akrobacje itp. wyglądają bardzo efektownie. Sztuki wali i tak wygrywają wszystko jak pisałem wcześniej PvP mega :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Po 4 jebanych latach zapowiedzi, ociągania się z wydaniem to sobie mogą. Gra nie oferuje nic nowego oprócz grafiki i systemu walki, taki substytut na miesiąc - może dwa, zanim te lepsze mmorpgi w końcu wyjdą z fazy testów.

Opublikowano

Po 4 jebanych latach zapowiedzi, ociągania się z wydaniem to sobie mogą. Gra nie oferuje nic nowego oprócz grafiki i systemu walki, taki substytut na miesiąc - może dwa, zanim te lepsze mmorpgi w końcu wyjdą z fazy testów.

Gra się opiera na PvP i ma najlepsze jeśli chodzi o dzisiejsze MMORPG'i nic więcej ta gra nie musi oferować. I o jakich ''lepszych MMORPGach'' mówisz? Black Desert - przehypowana gra, EverQuest Next - zero informacji od dawna, Bless - premiera została opóźniona, Lost Ark Online - twórcy nie mają w planach wydać u nas gry, Lineage Eternal - premiera może pod koniec tego roku w Korei itd. mógłbym jeszcze wymienić kilka tytułów,  ale po co? Może miałeś na myśli inne gry, ale gry które wymieniłem wyżej to te ''lepsze'' i powiem szczerze, że tylko Bless, Lost Ark i Lineage jakoś się prezentują w dodatku mają inny target, B&S celuje w graczy PvP i jest mało tak dobrych gier na rynku, nawet jeśli ta gra wychodzi z 3 letnim opóźnieniem to i tak pod względem PvP jest lepsza od każdego tytułu obecnie na naszym rynku. 

没我爱

Opublikowano

^z tego co czytałem to właśnie twórcy lost ark zamierzają rozpowszechnić grę na całym świecie.

Niedawno twórcy ogłosili, że obecnie nie mają w planach wydawania gry na rynek zachodni.

没我爱

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...