Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InfectZ kilka pytań

Koder1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie . Postanowiłem dzisiaj wrócić do infestation a konkretnie emulatorów ,i wybrałem infectZ . Czy może mi ktoś kto gra aktualnie na tym emulatorze odpowiedzieć na kilka pytań ?

Konkretnie chodzi mi o :
1. Jak z lootowaniem ? Czy snajperki (oprócz SVD) znajduje się na ziemi czy wypadają z zombie ? I jak często wypadają/leżą na ziemi ?
2. Czy dużo ludzi gra ?
3. Czy dostane bana za używanie macro na leki ?
4. Gdzie najlepiej lootować ?

Opublikowano

1.Wypadają ale rzadko 
2. od 150  nawet do 600
3.Tak dostaniesz a tak po za tym jest cooldown  to i tak nic ci on nie da 
4.Tunel,Campspliter,NoradMilitaryBase,AirPort (klasycznie) 

Radze ci poczekać na nową duża aktualizacje do iss'a od nowego studia ,która ma być do grudnia  będzie się nazywać

Infestation resurrection :) Nowy antycheat,Nowe aktualizacje,Nowy loot(jak za starych czasów (mały) ) i scarry sounds mają przywrócić ) 

Opublikowano

1.Wypadają ale rzadko 

2. od 150  nawet do 600

3.Tak dostaniesz a tak po za tym jest cooldown  to i tak nic ci on nie da 

4.Tunel,Campspliter,NoradMilitaryBase,AirPort (klasycznie) 

Radze ci poczekać na nową duża aktualizacje do iss'a od nowego studia ,która ma być do grudnia  będzie się nazywać

Infestation resurrection :) Nowy antycheat,Nowe aktualizacje,Nowy loot(jak za starych czasów (mały) ) i scarry sounds mają przywrócić ) 

o.O o tym Infestation Resurrection nie słyszałem .. No ciekawe , jak nowe studio , nowy anticheat (nareszcie po 2 latach grania z cheaterami) Jakieś jeszcze ciekawe infpormacje na ten temat posiadasz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...