Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global, warto?

Beryfes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, nie jestem wyjadaczem tej gry, pograłem trochę na serwerach prywatnych, jednak nie były to długie przygody.

Czy na serwerach globalnych obecnie jest sens zaczynać, plus czy jeszcze coś można dorobić na tej grze?

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Jezeli grasz dla zarobku to jie polecam.Na allegro juz ludzie sporadycznie kupują.Zazwyczaj yangi.Jsk pograc dla zabawy to polecam.Na poczatku bd ciezko zaczac,wiec polecam zainwestowac w troche yang i powoli zarabiac.Ulatwieniem sa skrzynie itd.Na eventach tez ciezko,poniewaz jest malo serwerow a co za tym idzie na eventy masa ludzi sie zjezdza.Szczegolnie event wielkanocny byl porazką.Jedyne co to global nie upadnie.A exp jest nieco mniejszy niz na privach.Jak chcesz cos konkretniej wiedziec to pisz

/niereg. sygna

Opublikowano

Jeżeli grasz dla rozrywki i przyjemności to opłaca się owszem gra nadal trzyma swój klimat. Jeżeli zaczynasz od 0 to będzie Ci ciężko ale jeżeli wytrwasz te pierwsze poziomy i zarobisz na podstawowy ekwipunek będzie tylko łatwiej.

Opublikowano

A jakie serwery polecacie? Na globalu

Opublikowano

Jest jakiś dobry poradnik rozbudowany co i jak od podstaw? W sensie co robić gdzie i jak najlepiej.

Opublikowano

Jezeli grasz dla zarobku to jie polecam.Na allegro juz ludzie sporadycznie kupują.Zazwyczaj yangi.Jsk pograc dla zabawy to polecam.Na poczatku bd ciezko zaczac,wiec polecam zainwestowac w troche yang i powoli zarabiac.Ulatwieniem sa skrzynie itd.Na eventach tez ciezko,poniewaz jest malo serwerow a co za tym idzie na eventy masa ludzi sie zjezdza.Szczegolnie event wielkanocny byl porazką.Jedyne co to global nie upadnie.A exp jest nieco mniejszy niz na privach.Jak chcesz cos konkretniej wiedziec to pisz

nie prawda co do sprzedawania yang, ostatnio ktoś wystawił na allegro paczki po 100kk za 13,50 około 11-12 (patrzyłem wtedy na telefonie), było ich 30kilka, wróciłem do domu około 16, już zostało 5 czy 6 paczek, kupiło kilka osób, a nie, że jedna wszystko.

Jest jakiś dobry poradnik rozbudowany co i jak od podstaw? W sensie co robić gdzie i jak najlepiej.

Najlepiej wszystko samemu rozszyfrować - da Ci to pewną początkową wiedzę, w poradniku jedyne co będzie napisane to to, że grając mentalem robisz pierwsze silne, bodym aure, wp-kiem czarowane. W poradnikach nikt ci nie da dobrego sposobu na zarobek (im większa konkurencja tym mniej piniendzy). Expienie? 1-15 M1, 16-30 M2, dalej sam rozszyfrujesz. Jeśli chcesz się o coś dopytać - pisz śmiało pw, jestem dość doświadczonym graczem w metinie. Jeśli zagrasz na Samosie to bym Ci jakoś na pewno pomógł na początku, może nie tyle materialnie, co bym ci powiedział co i jak. Pozdro

Opublikowano

Jeśli chcesz zrobić dobrą postać i sell ją to nie polecam, bo ceny kont metina spadają z dnia na dzień, same licytacje stoją i nic ..

Jeśli dla przygody to polecam, serwer dimuar jak dla mnie jeden serwer na globalu co grają w miarę ogarnięte osoby i niskie ceny

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...