Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Support na nowy sezon

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w przyszłym sezonie chciałem pograć supportem :> Czasami grałem Morgana, Braumem i Leona ;> Teraz myślę nad Bard'em, Thresh'em lub Tahm'em :D Plusy minusy postaci? Ew jakiś inny supp :D Dam (y) 

Opublikowano

Bard bardzo fajny, jednak wedlug mnie wydaje sie malo uzyteczny i pomocny. Ulta latwo zepsuc, glownie tylko heal i stun jest pomocny prawde mowiac.

Thresh jest lepszym wyborem. Tarcza, przyciagniecie na q. Generalnie calkiem fajna postac, obecnie sie jej ucze.

Tahm tez fajny, tankowaty support, moze uratowac swojego adc, ma stuna i potrafi dlugo wytrzymac w tf.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ja bym wziął Thresha, bo Tahm jest ostatnio coraz to częściej banowany ze względu na swoje procentówki. Thresh jest tankowaty, posiada shielda, graba, łatwo może kogoś uratować rzucając latarnię, AP+armor z dusz, no i 99% slow robi swoje.

Opublikowano

Soraka obecnie jest OP na nowych masterkach, zagrałem ją raz i o dziwo nie mogli nas zabić kiedy jestem w wśród sojuszników.

Opublikowano

Z tej trójki to raczej tahm lub thresh ale tak jak mistrzu pisał tahm jest często banowany więc thresh jest lepszym wyborem.Nie mainuje supporta ale jak już zostanę na niego wywalony to zawsze biorę thresha kiedy mogę bo jest naprawdę świetną postacią i ma super mechanikę,idzie nim łatwo carrować bota a nawet grę.Najtrudniejsze w nim jest oczywiście łapanie hookiem ale jak pograsz dłużej to spokojnie ogarniesz.Jeżeli byś się zdecydował na thresha i chciał jakiś rad to pisz pw chętnie pomogę.

Opublikowano

Thresh jest dobrym supportem. 

• jego q przyciąga do innej postaci, co daje możliwość naszemu adc na wyobijanie enemy.
  • w - tak jakby podrzuca, nie wiem jak to określić. Wraz z "q" dobry podczas early.
  • latarnia - poezja, niejednokrotnie ratuje tyłek. 
  • ult - ten ult to petarda, zarąbiśvie sprawdza się w tf. :)

­

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tahm Kench:

• pasywka umożliwiająca zeżarcie przeciwnika lub zestunowanie,
  • możliwość przerwania enemy skilli na Twoim ADC,
  • meeeega tarcza z E,
  • ult, którym można uniemożliwić ucieczkę.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Soraka

+ duży heal z nowymi masterkami

+ heal co 1.1 sekund gdy masz 5 poziom W + 45% cdr

+ Q leczy sporo życia jak trafisz 2 osoby lub więcej

+ E ciekawe wyciszenie + czasem stun

+ ult leczy wszystkich wszędzie

+ pasywka pozwala ratować sojuszników (szybko podbiegasz i W W  WWWWWW)

+ przeciwnik ma problem na kogo ma iść focus czy na adc czy na mida czy na ciebie :D

- można szybko się na wczesnych poziomach z many wypstrykać

- potem zaczyna brakować hp gdy leczymy sojuszników

- nie mamy większego cc

- brak jakiegoś wzmocnienia do prędkości ataku

- papier jak dostaniesz 2-3 aa to sie cofasz na 1/10 hp

EasyHC ? - EasyHardcore

HardPC ? - HardPeaceful

Zróbcie jeszcze MedmiuMedium

i EasyEasy

kur albo serwer jest hardcore albo easy .......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...