Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile gracie w CF NA?

b△ry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka
Chce poruszyć trochę ten dział z CF
Dlatego piszcie ile gracie, czy jakieś przerwy mieliście i czy dalej czujecie, że ta gra jest coś warta :)

Ja osobiście gram od wakacji 2010, miałem kilka małych przerw, ale najdłuższą był rok przerwy kiedy CF "padał", a ja przeniosłem się na CSGO. 
CF to fajna gra, dużo modów, zabawa, ale ogólnie żal do moderatorów NA za brak dyscypliny i częste poprawki oraz haki. Wątpię żeby kiedykolwiek się to zmieniło, ale trzeba wierzyć. Aktualnie dalej gram w tą grę i chyba będę grał ze względu na to coś, czyli mody, bronie, mapy.

Piszcie jak jest z tym u was ;)

banner.jpg

Opublikowano

Grałem 4 albo 5 lat, z jakimiś przerwami czasami. Mogę powiedzieć, że należałem do jednych z najlepszych graczy(czas gry robi swoje. ;))Ogólnie teraz już nie gram, gra straciła swój klimat dawno temu, a na serwerach z8games jest za dużo ''ahmedów'' i community jest na poziomie zwierząt. Noo.. i gra oczywiście mi się znudziła już po takim czasie. :)

Opublikowano

Grałem 4 albo 5 lat, z jakimiś przerwami czasami. Mogę powiedzieć, że należałem do jednych z najlepszych graczy(czas gry robi swoje. ;))Ogólnie teraz już nie gram, gra straciła swój klimat dawno temu, a na serwerach z8games jest za dużo ''ahmedów'' i community jest na poziomie zwierząt. Noo.. i gra oczywiście mi się znudziła już po takim czasie. :)

To tak jak w moim przypadku, grałem kiedyś dzień w dzień, powrót ze szkoły i CrossFire, grałem w tą grę kilka lat, także moje umiejętności też były na jednym z wyższych poziomów. Niestety tak jak już Zarax napisał (mam identyczne zdanie na ten temat), za dużo porobiło się w niej turków i innych tego typu ludzi, którzy zniżyli ją do poziomu zerowego, kilka miesięcy temu nawet próbowałem znów pograć, myślałem, że stare czasy spowodują, że zechcę zostać na dłużej, po 10 minutach poszedł uninstall ;)

PS. Byłem nawet moderatorem działu CF na mpc :D

Opublikowano

Gram od 6 lat , odkąd wprowadzili vipy gra poszła w stronę P2W .  W chwili obecnej  gram jeszcze, ponieważ mój komputer nie pozwala na  nic lepszego. Można mnie spotkać na CF NA 

2isw7yf.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...