Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z RADS

Skyliner01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z właczaniem gry, gdy właczam to wyskakuje bład i pisze na nim "Failed to launch RADS\system\rads_user_kernel.exe". Mam nadzieje, że szybko mi pomożecie. Nie chce odpowiedzi typu "Google nie boli" czy coś w tym stylu ,bo szukałem i nic nie znalazłem co by działało. Z góry dzięki.

Opublikowano

Dziwne, a próbowałeś np. repair lub reinstall gry? To jest główny plik odpowiadający za odpalanie klienta i szczerze mówiąc, to pierwszy raz spotykam się z takim błędem.

Opublikowano

Frameworka masz? Błąd wyskakuje po odpaleniu launchera czy jeszcze zanim zdąży się włączyć? Dla pewności zainstaluj jeszcze raz frameworka.

Spadam, więc nie będę w stanie Ci pomóc przez parę godzin. Jeżeli to nie pomoże, to zaktualizuj Explorera, sprawdź sterowniki, spróbuj uruchomić jako admin, wyłączyć firewalla i jeżeli launcher się uruchamia to w zębatce wybierz "napraw".

Opublikowano

Nie próbowałem repairować czy reinstalować gry. Frameworka prawdopodobnie mam ale sprubóje go zainstalować drugi raz. Bład wyskakuje odrazu po włączeniu klienta.

Opublikowano

Dalej nie działa, zainstalowałem Frameworka i nic z tego, ten explorer jak sie nazywa bo jak wpisuje explorer w przeglądarke to wyskakuje Internet Explorer, tego firewalla jak wyłaczyć?

Opublikowano

­Sprawdź czy w RADS/... znajduje się ten plik.

Jeżeli nie, przeszukaj system, czy czasem nie masz gdzieś tego samego "radsa", bo możliwe, że czyta ścieżkę z innego.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Pomoże ktoś? :(

Ściągne od nowa Lola przez noc i jutro powiem co i jak.

Niestety nic z tego.

Działa, a wystarczyło tylko przenieść folder League of Legends do Dysku C. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...