Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Następny sezon a MMR

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 11 listopada sezon 5 zakończyłem w Goldzie IV niestetyy.

W tym momencie, 19 listopada - jestem w platynie 3. 

Jeśli np. wbiję do końca presezonu diamenta lub, gdy pozostane tu gdzie jestem w p3, to jak rozpocznie sie dla mnie nowy sezon? z jakim mmr na co mam szanse? czy nadal bd musoial od nowa przez to gowno przechodzic?

Hello there.

Opublikowano

Na obecną chwilę po prostu podciągasz sobie swoje MMR, później po zagraniu 10 meczy będziesz miał większe szanse na dostanie się do tej dywizji, gdzie byłeś w przedsezonie.

Opublikowano

Im wyżej wejdziesz w presezonie tym prostszy będziesz miał start w sezonie szóstym.

Tyle to wiem, ale te 10 gier będzie brało pod uwagę MMR z presezonu, czy z tego, w czym skończyłem w 5, czy jakoś średnią będzie brało?

Hello there.

Opublikowano

Jakby rankedy w presezonie nic nie dawały to by ich nie włączali. Presezon jest ogólnie takim "PBE" ale dla wszystkich. Na pewno do S6 znerfią wszystko pokroju Guinsoo, Gravesa, Luciana, Essence reavera itp.

W poprzednim sezonie wbiłem na jakimś tam low koncie gold2. W presezonie natomiast D5 i spokojnie z P5 startowałem kolejny sezon a wygrałem z 8 meczy placementowych.

Opublikowano

Jakby rankedy w presezonie nic nie dawały to by ich nie włączali. Presezon jest ogólnie takim "PBE" ale dla wszystkich. Na pewno do S6 znerfią wszystko pokroju Guinsoo, Gravesa, Luciana, Essence reavera itp.

W poprzednim sezonie wbiłem na jakimś tam low koncie gold2. W presezonie natomiast D5 i spokojnie z P5 startowałem kolejny sezon a wygrałem z 8 meczy placementowych.

to troche kiepsko jak w p5 z d5 po 8/2 w/l akurat, bo po 5/5 daje jakos 2-3 nizej.

Hello there.

Opublikowano

MMR możesz mieć takie samo jak pod koniec sezonu piątego oczywiście jeżeli nie grałeś nic w presezonie. Jeżeli grasz w presezonie to zostaje Ci takie mmr na początek sezonu 6.

Opublikowano

­

Tyle to wiem, ale te 10 gier będzie brało pod uwagę MMR z presezonu, czy z tego, w czym skończyłem w 5, czy jakoś średnią będzie brało?

Teraz jak grasz, twoje MMR dalej rosną. Kiedy w na początek 6 sezonu zresetują dywizje, masz szanse wbić wyżej :)

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...