Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy coś sensownego?

Itan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym się dowiedzieć kiedy wypuścicie wreszcie "ts.mpcforum.pl".

Miał się pojawić w tamtym miesiącu, a tu mamy prawie 20 listopada.

Opublikowano

Nie rozumiem tego waszego całego szału, każdy się pyta o tego Tsa a ciekawe czy jak wystartuje ktoś z was będzie na nim siedział i gadał...

Itan sam masz swój Ts3 co ci to da jak będzie ts.mpcforum.pl ?

...

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Było zawracanie mi głowy w sprawach dot. serwera mpc, więc chciałbym się dowiedzieć kiedy wreszcie pojawi się na rynku.

Opublikowano

Pojawi się jak wyjdzie Antaris coś mi się wydaje albo jak pewnej osobie podepną co mają podpiąć :D

Stare konto > Easy.

5899414507288461438448.png

Opublikowano

@Eryk
Przepraszam bardzo, ale jest to mój pierwszy temat tego typu, więc wypraszam sobie.
Skoro przeciąga się wypuszczenia ts na rynek, to może niech ktoś wstawi oficjalną informacje?

// I ostatni. Kolejne tego typu tematy będą uznawane za spam. Nie od nas zależy wystartowanie serwera. Jak się pojawi to się dowiesz. Tyle w temacie. A jak jednak masz więcej pytań to zapraszam na PW. // Evaneth

Opublikowano

Jeśli osoby odpowiedzialne za TSa uznają, że dodanie informacji jest konieczne to to zrobią. TS będzie w swoim czasie, my tego nie przyśpieszymy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...