Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z zakupem nowego systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Jestem posiadaczem win 7 od 4-5 lat. Chciałbym się przenieść na 8.1 bo ten mi najbardziej odpowiada do gier:> 10 nie chce bo nie jest jeszcze ponaprawiany.

Znalazłem aukcje na allegro za 187 zł. http://allegro.pl/microsoft-windows-8-1-professional-64bit-pl-oem-fv-i5789824534.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=76947

Czy to jest prawdziwy klucz ? Co myślicie ? Nie chce wydać pieniędzy w błoto a chciałbym jak najtaniej .

Opublikowano

100% pozytywnych komentarzy, po opisie aukcji też wynika, że dostaniesz klucz, not fake.

taniej wyjdzie na torre**ach

Windows 8.1 Professional 64bit OEM PL

Naklejka z kluczem OEM - certyfikat autentyczności COA na komputer + nośnik DVD

Na tej aukcji kupisz oryginalny klucz do systemu Windows 8.1 Professional. Możliwa aktywacja zainstalowanego już systemu lub nowa instalacja na dowolnym komputerze.

W 100% oryginalne i autentyczne oprogramowanie, potwierdzenie aktywacji telefonicznie przez Microsoft.

Po zakupie otrzymasz:
				- Nowa naklejka OEM - certyfikat autentyczności z kluczem dla Windows 8.1 Professional
				- dysk instalacyjny Windows 8.1 Professional 64bit PL
				- paragon lub faktura vat23%

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Mam wn 10 i na pewno ntwoje potrzeby jest ok. Gwarantuje ci brak błędów przy podstawowym użytkowaniu (nawet jak coś bardziej integrujacego robię to all działa ) ale i tak kupisz 8.1...

Opublikowano

Aukcja wiarygodna, ale zawsze może się zdążyć, że koleś zawiesza działalność i nie wypłaca kluczy więc radzę się zastanowić

Lepiej pobrać z torrentów, masz 100% pewności, że to dobra wersja xD
Poza tym win 10 jest lepszy z tego względu, że wnosi Directx 12. W sumie też zależy do czego potrzebujesz kompa. Jak do swobodnego przeglądania internetu i pracowania to 8.1, ale jak już bardziej z nastawieniem do gier to proponuje 10 :)

banner.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aukcja wiarygodna, ale zawsze może się zdążyć, że koleś zawiesza działalność i nie wypłaca kluczy więc radzę się zastanowić

Lepiej pobrać z torrentów, masz 100% pewności, że to dobra wersja xD

Poza tym win 10 jest lepszy z tego względu, że wnosi Directx 12. W sumie też zależy do czego potrzebujesz kompa. Jak do swobodnego przeglądania internetu i pracowania to 8.1, ale jak już bardziej z nastawieniem do gier to proponuje 10 :)

A co z tym szpiegowaniem w win 10 ?? 

Bo dużo plotek o tym słyszałem.

Opublikowano

Teraz też jesteś szpiegowany na starym systemie, słyszałeś o tym plotki ? Jeśli tak to nie widzę byś narzekał na aktualny. ;)

Albo kupujesz system bo ci jest potrzebny albo nie kupujesz bo cię szpiegują i siedzisz przed zgaszonym kompem, masz wybór. 

Zresztą po co kupujesz w8.1 skoro jesteś zainteresowany w10 którego już masz za darmo? Później ( po wakacjach ) by go mieć legalnie będziesz go musiał kupić nawet mając 8.1 czy w7

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...