Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do gier

Radioś :3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, złóżcie mi dwa zestawy pod gry (Battlefield 4, GTA V, Black Ops III)
Jeden za 2500, drugi za 3000

Jaki posiadasz budżet na kupno? 2500/3000
- Jaka jest specyfikacja dotychczasowego sprzętu? Lenovo K55VD
- Co chcesz osiągnąć poprzez kupno/modernizacje sprzętu? Pograć w końcu w gry które mam na steamie i originie :v
Pytania dodatkowe dotyczące kupna zestawu komputerowego bądź laptopa:
- Do czego ma służyć komputer/laptop? GIER i normalnego codziennego użytku. Facebook itp
- Czy komputer będzie rozbudowywany? Tak
- Kiedy masz zamiar kupić zestaw komputerowy? Na święta
- Czy komputer/laptop ma zawierać system operacyjny (dotyczy obu), monitor czy inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.) (dotyczy jedynie komputera). Nie
- Czy masz zamiar podkręcać podzespoły; CPU, GPU, RAM? (dotyczy jedynie komputera) Jak na razie nie
- Co ma być głównym atutem komputera: cisza, wydajność, pobór prądu? WYDAJNOŚĆ!!!!
- Jaką masz rozdzielczość monitora, jeśli go posiadasz? (nieobowiązkowe) Full HD 1920x1080
- Dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu. Chcę pograć w BF4 i Black Ops III na wysokich 60 fps+
Opublikowano

A taki zestaw na chwilę obecną?

Jaka jest różnica w fpsach między GTX 960 a GTX 970?

Dosyć spora. Na GTX960 pograsz w większość gier na wysokich w fhd płynnie, a na GTX970 pograsz na bardzo wysokich/ultra.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...