Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga spadłem

Swifty#Bajcep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że już miałeś mg2 to łatwiej Ci będzie tam wrócić - wzięte z doświadczenia. Nie wiem jak to ma działać w teorii, ale mi zawsze było łatwiej wbić wyższą rangę w momencie, kiedy już ją kiedyś miałem.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Wygrane mają najmniejsze znaczenie jeśli chodzi o wbicie rangi. Tak naprawdę liczą się kompani z wyższymi rangami i twoje staty

banner.jpg

Opublikowano

Jako że już miałeś mg2 to łatwiej Ci będzie tam wrócić - wzięte z doświadczenia. Nie wiem jak to ma działać w teorii, ale mi zawsze było łatwiej wbić wyższą rangę w momencie, kiedy już ją kiedyś miałem.

No nwm ja s5 wbilem szybciej niż wrocilem (to byl początek 2014 żeby nie było, że w silverze siedze :D )

Ale czy zaulzmy wygram 2 mecze pod rząd i dostane awans czy tak dlugo jak normalnie

Ale czy zaulzmy wygram 2 mecze pod rząd i dostane awans czy tak dlugo jak normalnie

Nikt ci nie powie ile dokładnie... ale jak normalnie raczej.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wygrane mają najmniejsze znaczenie jeśli chodzi o wbicie rangi. Tak naprawdę liczą się kompani z wyższymi rangami i twoje staty

Jak w team bedą 4 globale a on mg2 a w enemy same kalachy(zalozmy, bo tak tez moze byc) to nic mu to nie da.

Wyższe rangi muszą być w enemy, żeby to coś dało do "szybszego" awansu.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

No niby latwiej bo jak przegrasz, nie przegrasz wiecej meczy po tym, to po DOBRYCH 3 meczach znowu mozesz wbic, znaczy jak spadniesz to w nastepnym meczu dobierze Ci mg1 zmieszane z mg2, jak wygrasz beda pewnie same mg2 no i awans po wygranej, nie musi byc dokladnie w 100% jak pisze, ale mysle, ze zrozumiesz.

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...