Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na ile jest ban za cheaty? (V Online)

hjrhombre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Z tego co znalazłem w internecie to ludzie za trainery/mody na online dostawali bany na 7/14dni, jednak są to stare posty. Czy za cheaty nadal jest tymaczasowy ban? Czy np. jeżeli dostanie się perma jest jakaś możliwość np po kilku miesiącach odwołania się i otrzymania drugiej szansy?

Opublikowano

To po prostu nie używaj cheatów i po sprawie. :D

graphic.png                                                    

Opublikowano

Zmieniło się, ja dostałem na początku na 2 tygodnie a potem na miesiąc, nie wiem jak jest dalej

Ile czasu temu? Jakiego moda uzywales? Chce jednorazowo się odpalic, wziasc z 10mln i usunąć.
Opublikowano

Ile czasu temu? Jakiego moda uzywales? Chce jednorazowo się odpalic, wziasc z 10mln i usunąć.

Jakoś 2 miesiące temu, nie pamiętam dokładnie. Używałem wtedy nigger menu. Jak nie chcesz bana a chcesz sryliard kasy to pobierz sobie infamous mod menu, gram na nim 2 tygodnie rage cheatuje dodaje kase do odpierdol i nadal nie mam bana

76561197963952284.png

Opublikowano

Bany ponoć nadal są tymczasowe. Mój znajomy jakiś tydzień temu dostał bana na miesiąc (wcześniej w wakacje miał dwutygodniowego). Oczywiście mowa o GTA V na pc.

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...