Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszane broni, zbroi, etc. / Jaki serwer?

Roucy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zdobyć przedmioty potrzebne do ulepszenia broni i co najważniejsze, jak to zrobić. Jestem nowym graczem, prosiłbym o szczegółowe wyjaśnienie :)

Drugie pytanie: 

Pobrałem Tere z oryginalnej strony aczkolwiek przeglądając mpc forum widzę, że większość ludzi gra na serwerach NA, możecie wyjaśnić różnice? No i powiedzieć gdzie gra więcej osób?

Opublikowano

Dropisz proszki (Alkahesty) i robisz feedstock z itemków różnych (klikasz 'i' i masz 3 opcje pod Twoim eq - wybierasz 2 i klikasz na przedmiocie, który chcesz zniszczyć na feedstock). Ulepszasz pod 'T'. Po prostu kliknij po wciśnięciu 't' PPM na itmie, który chcesz ulepszyć, potem 'Enchant'.

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

Dropisz proszki (Alkahesty) i robisz feedstock z itemków różnych (klikasz 'i' i masz 3 opcje pod Twoim eq - wybierasz 2 i klikasz na przedmiocie, który chcesz zniszczyć na feedstock). Ulepszasz pod 'T'. Po prostu kliknij po wciśnięciu 't' PPM na itmie, który chcesz ulepszyć, potem 'Enchant'.

A jeżeli chodzi o serwer NA, gra tam więcej osób? 

Opublikowano

A jeżeli chodzi o serwer NA, gra tam więcej osób? 

O wiele więcej. Nie ma p2w co zachęciło wiele osób do przejścia. 

Sporo ludzi gra, nie powiem :D Sama grałam na CH, wieczorami Velika wylewa się z ludu... jednak przeszłam na EU, bo ping nie dawał mi grać :(

Ja mając internet 10mb/s nie odczuwam lagów. Więc musisz mieć bardzo słaby.. 

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...