Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy chcielibyście serwer PvP na Hamachi?

Gość xTrecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wiem, że to nie jest dział od tego, ale nie mam pojęcia gdzie napisać. Czy chcielibyście serwer hamachi [PVP] nie jakiś tam prymitywny serwer na gotowcu. 

Piszcie propozycje w komentarzach. Pozdrawiam ;-)

Opublikowano

A kto by nie chciał keppo. I tak nie ma zadnych dedyków pvp a hamaki nie wychodzą. Może będziesz m ał te 20 graczy.

Domyśliłem się, większość to gotowce bez niczego xD Mile widziane propozycje ;-)

Opublikowano

czasy hamachi chyba się już skończyły :)

Wedlug mnie jezeli dalej serwery dedykowane beda tak robione byle jak byle szybko to czasy hamachi wroca i ja jestem za tym serwerem

Opublikowano

Wedlug mnie jezeli dalej serwery dedykowane beda tak robione byle jak byle szybko to czasy hamachi wroca i ja jestem za tym serwerem

Serwer hamachi śmiem twierdzić iż długo nie postoi..

Opublikowano

Moim zdaniem serwery hamachi już dawno są niegrywalne, nie opłaca się pobierać klienta gdzie serwer może paść w każdej chwili.

Już wolałbym zainwestować te 30 zł na VPS i postawić serwer pvp na VPSie :D

Opublikowano

Chce zrobić hamachi i zobaczyć ogólną ocenę. VPS mam wykupionego na cały rok, być może go wykorzystam jak serwer się przyjmie. Pozdrawiam:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...