Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MW3] Jak zrobić klan na PS3 ?

kivoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno temu grałem w MW3, może aż 3 lata temu, ale jak pamiętam "robienie" klanów na PS3 wyglądało tak, że dopisywałeś sobie tag clanu w nazwie i już, a inne rzeczy związane z klanem, jak zarządzanie członkami clanu itp robiło się poza grą.

Tak jest np w CoD4, chciałem dojść do klanu to najpierw robili mi testy w grze, a potem gdy było wszystko dobrze tylko musiałem dopisać tag w nazwie :v I zostałem zaproszony do tajnej grupy na fb xD

Opublikowano

Zakładasz na przykład tajną grupę na fb i każdą osobę która chce być w twoim klanie do niej zaprosisz, a w grze dopisze sobie Tag. Tak to mnie, więcej MOŻE wyglądać. Niektóre klany robią sobie jeszcze własne strony internetowe.

W klanie którym jestem mamy to i to, ale stronę internetową tylko po to by osoby które chcą uczestniczyć w meczach typu esl bez problemu mogli się zapisać na mecz.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...