Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SONY XPERIA M4 AQUA ZAPOMNIAŁEM WZORU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapomniałem wzoru do sony xperia m4 aqua próbowałem zrobić hard reset szukałem jak sformatować ten telefon ale nic nie znalazłem klikałem power i przycisk głośności+ ale tylko wibrował co chwile i żadne menu się nie otworzyło..

Może ktoś pomóc?

Opublikowano

Zapomniałem wzoru do sony xperia m4 aqua próbowałem zrobić hard reset szukałem jak sformatować ten telefon ale nic nie znalazłem klikałem power i przycisk głośności+ ale tylko wibrował co chwile i żadne menu się nie otworzyło..

Może ktoś pomóc?

Podawałeś email przy kodzie? Jeśli nie, to zostaje wgranie softu przez program flashtool. Co do tłumaczenia, jest tego dużo, dlatego polecam zajrzeć jakieś fora o tematyce xperii, czy ogólnie telefonów z androidem, bądź po prostu youtube.

Opublikowano

Jeśli sam nie umiesz tego zrobić, jedynym rozwiązaniem będzie oddać go na serwis, bądź do naprawy i myślę że powinni Ci wgrać nowy system bez problemu. 

po co oddawac do serwisu, skoro można zrobic to samemu w 20 minut?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...