Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy mod (chyba) PCM

VinD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że obecnie nie gram i nie planuję wrócić, ale mode bardzo fajny :) Co śmieszniejsze m4a1 i ump to moje podstawowe bronie które towarzyszą mi od lat bo są najlepsze;) mode chyba specjalnie dla mnie zrobiony żeby kd podbić do 3.0. Aj jaka szkoda ;(

Opublikowano

jak dla mnie powinni to dać dla rekrótów tylko do np majora max,tak to dalej gówno dla nowych graczy

Wlasnie nie to powinno byc od majora zeby nie bylo takich gowien jak ty :)

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Wlasnie nie to powinno byc od majora zeby nie bylo takich gowien jak ty :)

Chyba dziecko nie wiesz od kiedy ja gram w combata ^.^,gówno To masz zamiast mózgu kapciu xD

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Ehhh stare dobre clan wary się przypominają :D

Niestety starzy gracze dawno już nie grają w CA ale podejrzewam, że wielu by się ten tryb spodobał.

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

ja grałem jeszcze za czasów speca tylko za nx,dawniej było fajnie mimo ze było pełno haxów i wh,teraz mając speeda to nawet haxów nie trzeba bo crouch spam jest gorszy od aima i wh -_-

Opublikowano

nigdy nie wróci już stary combat,ślepy widzi że jest tylko ciagnięcie nx z gimbusów na bronie i recon vesty,o expie szkoda nawet mówić,mimo tego błędów bugowania ta gra ma swój klimat i żaden cs tego nie zastąpi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...