Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Hosting

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję darmowego hostingu pod serwer TS3, chciałbym zrobić niewielki serwer dla mnie i kilku znajomych 16-32 sloty. Dlaczego szukam hostingu, a nie jakiegoś kanału na TS'ie? Aktualnie posiadam kanał, lekko irytujące kiedy niektórzy z permissiami wchodzą bez pytania lub kiedy co chwile serwer dostaje DDoS'y.

Opublikowano

Witam, poszukuję darmowego hostingu pod serwer TS3, chciałbym zrobić niewielki serwer dla mnie i kilku znajomych 16-32 sloty. Dlaczego szukam hostingu, a nie jakiegoś kanału na TS'ie? Aktualnie posiadam kanał, lekko irytujące kiedy niektórzy z permissiami wchodzą bez pytania lub kiedy co chwile serwer dostaje DDoS'y.

Jak chcesz darmowy hosting to nie licz na ochronę przed ddos'em :D Ochrona anty-ddos tylko płatne rozwiązania. Chyba, że kanał na stabilnym serwerze cię satysfakcjonuje to kontakt PW :) 

Opublikowano

Jak chcesz darmowy hosting to nie licz na ochronę przed ddos'em :D Ochrona anty-ddos tylko płatne rozwiązania. Chyba, że kanał na stabilnym serwerze cię satysfakcjonuje to kontakt PW :)

Kto chciałby DDOS'ować malutki serwer tym bardziej o którym nikt nie będzie wiedział?

Opublikowano

Napisz do mnie wydzielam darmowe serwery ts3 max 512 slotów (Minimum 20 osób w ciągu 2 dni)

Cracki everywhere ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...