Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z recorderem

Varios_Awesome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,ostatnio zrobiłem pente 1vs5 i chciałem obejrzeć powtórkę, gdy ją odpaliłem (pierw musiałem ją naprawić bo mam starszą wersje lolrecordera) i przewinąłem do ok. 33 minuty lub do obojętnie jakiej, wszystko się zatrzymywało. Licznik leciał ale wszystko stało w miejscu a ruszały się tylko pociski minionów. Moge jakoś to naprawić czy po prostu czekać? Dodam że początek powtórki meczu wszystko działało ok, ale nie chce czekać te 45 minut żeby zobaczyć jedną akcje -_-

Opublikowano

Replaye są popsute w wielu przypadkach, jedynym wyjsciem jest poczekanie tego czasu a prawdopodobnie nie da się przewinąć do tej minuty ponieważ gdzieś wcześniej się urywa, po prostu odpal - idź zrobić coś innego i sprawdź później czy doszło do tego momentu.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Włącz sobie FRAPSA lub inny program i nagraj tego replaya jeszcze raz, wtedy swobodnie będziesz mógł przewijać/cofać itd.

właśnie zamierzam to zrobić ale buguje mi się powtórka gdy przewijam do tego momentu -_-

Być może ten program "buffuruje" w jakimś sensie tą powtórkę. Poczekaj lub oglądaj od początku.

No właśnie coś ta bufforuje ale zajęło ok. 5 minut żeby dojść do 12 minuty ale replay był załadowany gdzieś do 6 minuty więc 5 minut żeby obejrzeć kolejne 6 minut ,a akcja jest w ok. 50 minucie. No nic trzeba bedzie czekać i sie nudzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...