Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Solidny jungler

BógTejGry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam solidnego junglera. Do tej pory głównie grałem Evelynn, ale po tym patchu chyba osłabła, albo mi sie wydaje? (Proszę o odpowiedź :D)Mimo wszystko źle mi się nią teraz gra.

Teraz gram Xinem, Masterem, póki fajnie działają pod devo i guinso, ale pewnie polecą nerfy. :D

A teraz w skrócie. Szukam solidnego junglera, który łatwo czyści, jest w mecie no i w sumie tyle.

Z góry dzięki!

Opublikowano

Lee Sin:

- wymainowany Lee robi solo gierkę

- zawsze przydatny - pasuje pod większość teamcompów

- robi dużą presję

- świetna counterjungla

- dobre duele i 2 vs 2

- uprzykrza życie postaciom polegającym na niewidce

- ult może robić AoE dmg

Jedyny minus to trochę słabszy late,ale nie do końca.Wszystko zależy od tego czy zagrałeś nim 50 gier czy 500,bo wymainowany Lee w late też sieka ;)

Opublikowano

Nie wiem czy osłabła.. Wczoraj grałam normala, enemy team miał Evelynn, moje linie tak ją sfeedowali, że gdyby nie poszła afk to byłby lose. ­

Opublikowano

To nie wiem. Słyszałem od jakiegoś streamera, że Evelynn osłabła. I osobiście mi się wydaje, że ciężej się nią gra, ale mogę się mylić. ;p

Póki co gram Masterem Yi i Xinem pod Devo i Guinso, bo fajnie to działa. :D I zabieram się do ogarniania Lee Sina, bo on mnie kusił od dawna, a posty w temacie jeszcze bardziej mnie zmusiły do kupienia tego championa. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...