Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brytol 8 Tier Premium

Egramy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś miał tier 10 meda z drzewka brytyjskiego "w garażu musi być aktualnie Action X" lub teraz jak się odblokuje 10 tier i go kupi

to za jakiś czas te osoby co mają odblokowali FV to niby z powrotem go dostaną w postaci premium czołgu 8 tieru ?.

Hehe co za bzdura jak by się wiedziało to by się robiło te linie ;/// troszkę nie sprawiedliwe to jest z mojego punktu widzenia.

Opublikowano

No będzie ale tylko dla tych co maja Action X w garażu tak Falati mówił no chyba że coś pogmatwałem.

Opublikowano

A według mnie pewnie będzie trzeba uzbierać jakąś liczbę doświadczenia na VIII tierach. Bądźmy poważni, bo nie wszyscy posiadają X Brytyjczyka Meda w garażu. Według mnie nie byłoby, to Fair względem graczy, którzy go nie posiadają. Ale póki co możemy się domyślać, bo oni zawsze dużo mówią, a mało robią (Chodzi, o WG).

Opublikowano

A według mnie pewnie będzie trzeba uzbierać jakąś liczbę doświadczenia na VIII tierach. Bądźmy poważni, bo nie wszyscy posiadają X Brytyjczyka Meda w garażu. Według mnie nie byłoby, to Fair względem graczy, którzy go nie posiadają. Ale póki co możemy się domyślać, bo oni zawsze dużo mówią, a mało robią (Chodzi, o WG).

Eeee, nie. FV4202 powinny dostać za darmo osoby, które do wczoraj miały ten czołg w garażu (tylko na 10, a nie na 8 tierze). Nie fair względem osób które go robiły byłoby, żeby osoby które nie robiły tej linii mogły by zdobyć go za darmo. Od samego początku było mówione, że czołg za darmo zdobędą osoby, które mają brytyjczyka w garażu. 

Opublikowano

I to jest bez sensu i nie feir wobec tych graczy którzy nie robią bryzoli bo po prostu nie chcą iść w te linie.

A taki kowalski któremu podobają się brytole expi sobie 10 i jeszcze gratis dostanie Tier 8 premium bo WG ma takie widzi misie.

I kto tu jest poszkodowany.

Wszyscy powinni mieć misje na darmową 8 a jeśli nie to do sklepu za gold albo $, nawet podejrzewam że ona nie będzie aż tak wymagająca.

Opublikowano

I to jest bez sensu i nie feir wobec tych graczy którzy nie robią bryzoli bo po prostu nie chcą iść w te linie.

A taki kowalski któremu podobają się brytole expi sobie 10 i jeszcze gratis dostanie Tier 8 premium bo WG ma takie widzi misie.

Wszyscy powinni mieć misje na darmową 8 a jeśli nie to do sklepu za gold albo $, nawet podejrzewam że ona nie będzie aż tak wymagająca.

Albo własnie zrobią tak, że każdy będzie mógł zrobić tą misje, ale nie będzie aż tak bardzo wymagająca :).

Opublikowano

Misja będzie tylko dla którzy mieli X tier FV4202. Misja na ten czołg mają być ponoć 19.11.2015 czyli jutro 

Opublikowano

Dostaną normalnie 8 tier premium, który dotychczas był 10 tierem, tyle że po nerfie... Nie wiem o co płaczesz? WG od początku mówiło, że będzie podmianka i premka dla posiadaczy, a potem dodali że będzie misja. Czołg będzie do kupienia w sklepie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...