Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build][Runy][Masteries] Rengar

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie róznie grają rengara.

Jedyni full atack speed z itemem na stacki w jungli , jedni full armor pen a jeszcze inni full ad a najinniejsi full tank

Wszystko zalezy od tego czego ty oczekujesz od tej postaci

najlepiej grac x3 AD / armor / 5 cdr / mrs / armor pen na red

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Wybacz, ale trochę śmieszne te runy. 5% CDR - ok, armor - ok, na jungli wolę jednak magic resisty stałe - nie per lvl, armor pene - ok (ale całkiem przyjemnie gra się też na AD ze względu na szybszy clear), attack speed - do wywalenia.

Wiadomo, jeżeli gra Ci się z takimi runami dobrze to nikt Ci nie broni, ale są lepsze zestawy.

Opublikowano

Każdy pro player ma runy per level i ja również takie polecam. Gdyż ganki i tak robisz po 6 levelu. Po 8 levelu masz więcej statów niż z flat runek.
Tak jak pisali wyżej, wszystko zależy od Ciebie czy wolisz grać pod atack speed, czy pod AD. Ja preferuje tanky build. Titanic Hydra core, reszta tanky. Powinieneś mieć 300Ad przy 5000hp.

Opublikowano

Przyjemnie mi się tak gra mogę robić jungle do 6 lv w ogóle się nie wracając i przy tym zrobić ganka lub duble.
Czyli polecacie grać armor per lv ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...