Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Broda - tak, czy nie?

veimiK

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Masz brodę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyho forumowicze. Jako, że to dział pogaduch i większość z Was trafia tutaj z nudów...
Przybywam do Was tutaj w ten piękny wieczór z pytaniem - czy hodujecie sobie brodę, może lekki zarost? Jeśli tak, to z chęci, czy z lenistwa? Lubicie je? Zdjęcia zawsze mile widziane!  ;) (chyba)
A dla Pań - lubicie, kiedy facet ma brodę, czy Wam to przeszkadza? A może jesteście nastawione obojętnie?

Opublikowano

dumbledore_500.jpg

Preferuje taką brodę.Przystojnie tak wyglądam i w dodatku dupeczki są moje już nie jedna Mi mówiła.

Jezusie Ty masz cały jadłospis z poprzedniego tygodnia na Twojej brodzie

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Kobiety lubią jak facet jest zarośnięty, bo to... męskie i to zrozumiałe, chociaż z doświadczenia wiem, że zbyt duża przynosi problemy, bo drapie płeć piękną :v

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Muszę przyznać, że broda fajnie wygląda, lecz zależy u jakiego faceta ;)

Niektórym to pasuje i naprawdę dobrze wygląda, zaś kolejny w większym zaroście wygląda jak menel z pod Biedry.

Tygodniowy zarost jest jak najbardziej ok :D

nE6BLlT.png

Opublikowano

Ja co jakiś czas strzygę swoją brodę zwykłą maszynką do włosów. Brodę na 6mm, wąsy na 3mm, zwykłymi nakładkami. Odkąd po raz pierwszy spróbowałem zapuścić, dziewczynie się tak spodobała, że ilekroć wspomnę o tym, że mógłbym się kiedyś ogolić, to pod jej wzrokiem muszę zmienić zdanie, inaczej może być źle xD

W6iB9H1.png

Opublikowano

Nie każdemu mężczyźnie pasuje noszenie brody. Jedni wyglądają dojrzale i pociągająco a inni... No cóż. :p

Osobiście nie lubię bródek, straszne nieprzyjemne uczucie podczas miziania. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...