Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orbwalking

duzycheater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem z Orb-Walking.. mianowicie użyłem filmiku od Nervariena w którym opisuje on jak to ustawić oraz jak działa. Jednak u mnie np. Caitlyn stoi w miejscu az nie zabije danego miniona, wtedy dopiero się rusza. Tak samo jest przeciwko bohaterom. Wie ktoś jak to ustawić aby dobrze działało ?

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Cześć mam problem z Orb-Walking.. mianowicie użyłem filmiku od Nervariena w którym opisuje on jak to ustawić oraz jak działa. Jednak u mnie np. Caitlyn stoi w miejscu az nie zabije danego miniona, wtedy dopiero się rusza. Tak samo jest przeciwko bohaterom. Wie ktoś jak to ustawić aby dobrze działało ?

Trzeba cwiczyć refleks niestety :/

Opublikowano

ObrWalking działa nadal tylko mam coś źle ustawione ._. ... Nawet z tego co widze gosu aktualnie go używa (charakteryzuje się pomarańczowym znacznikiem)
+info, Player Attack Move mam ustawione na A, uzywałem MB1/MB2 i nie szło.

Opublikowano

Polecam poćwiczyć to na samej myszce, wiadomo, poświęcisz dużo czasu, ale efekt jest niesamowity. Wczoraj gościu wyzywał mnie od cheatera, bo ja to napisał: Napewno osiągnąłeś to za pomocą BoL'a, reportuje Cię i płakał, że z takim orbwalkingiem mam słabe pozycjonowanie, bo raz mnie złapali :). Także polecam poćwiczyć na myszce, bynajmniej ja tak gram, bo przy spd att 2+, już nie daję rady wyłapać tego momentu, kiedy postać strzeli (ADC) i mam nacisnąć ppm, a używając tylko ręki robię to perfekcyjnie.

h6IduA1.png

Opublikowano

Umiem to wykonywac sam tylko przyznam ze nie raz by sie przydalo miec mozliwosc aby to LoL za mnie robil..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...