Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie na swoich plikach.

testyualiena

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu zajmuję się sprzedażą wypracowań z j.polskiego.Mam sporo klientów i czasami gubię się w ilości zamówień.Chciałem trochę zautomatyzować ten handel przez jakiś hosting a dokładnie chodzi mi o takie funkcjonowanie.

1.ktoś chce kupić wypracowanie (oczywiście ojego autorstwa)

2.wchodzi w mojego chomika i klika w stronę internetową

3.wyskakuje mu np.ankieta w ktorej musi podać numer telefonu

4.wykonuje ankietę i wysyła sms-a za 2zł

5.dostaje link lub dostęp do pliku z wypracowaniem.

6.te 2 zł zostanie przelane na moje konto bankowe.

Czy istnieje coś takiego?Jest taka funkcja/strona internetowa z taką usługą?

Pozdrawiam i proszę o poradę

Opublikowano

Nie słyszałem o takiej stronie, bo teraz są takie czasy że raczej każdy zadań nie robi, bo zadania się robi w gimnazjum, a w LO już robisz jak chcesz, co prawda sprawdzają to ale i tak nie biorą tego tak pod uwagę, ja całość nauki, przecież robisz to dla Siebie. ­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego że jak ktoś wyślę SMS premium za 2 zł to ty nie dostajesz 2 zł . Operator itp. zabierze ci ok 50 % więc np ktoś wyśle SMS za 2 zł + VAT to do ciebie idzie 1 zł 

Co do tematu chyba można zrobić tak aby jak ktoś wyślę SMS otrzymał kod z dostępem do jakiegoś pliku .

Opublikowano

Lepiej jest wymagana płatność z góry i możliwośc pobierania opłaty przez PayPal z którym da się powiązać konto bankowe.

btw.w gimbazie spisują zadanie a nie kupują ;3; aż taka bogata to Polska nie jest.

@PoprawnySzymon a czy przypadkiem VAT nie jest tym podatkiem?

Opublikowano

Polecam automater.pl, ktoś kupuje twój plik z wypracowaniem, a Ty otrzymujesz pieniądze. Działa u nich dotpay i Przelewy24, czyli możliwość płatności SMS'em.

Oglądnij sobie filmik na ich stronie.

Takich serwisów jest mnóstwo.

Nie słyszałem o takiej stronie, bo teraz są takie czasy że raczej każdy zadań nie robi, bo zadania się robi w gimnazjum, a w LO już robisz jak chcesz, co prawda sprawdzają to ale i tak nie biorą tego tak pod uwagę, ja całość nauki, przecież robisz to dla Siebie. ­

Spam. :((

@MatrixXHardcore @DeLajt

Podobnie jak w latach ubiegłych również w 2015 roku najwyższy dochód osoby fizycznej niepowodujący obowiązku zapłacenia podatku dochodowego od osób fizycznych wynosi 3091 zł.

http://www.pit.pl/kwota-wolna-od-podatku-w-2015-roku-14432/

Wątpię, aby tyle wyciągnął. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...