Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał YT na którym znajdziecie poradniki do CS:GO, ciekawe filmy z gier takich jak Minecraft, Terraria, CS oraz wiele innych.

Link do kanału : https://www.youtube.com/channel/UCFdby1NBdcDm_x1z0H7IKVA

Oto mój najnowszy film z gry Pixel Piracy :

Jeżeli uważasz że mój film jest całkiem niezły to zostaw subka. To nic nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak z metina zacnziesz nagrywac to moze sie skusze...

Kiedyś nagrywałem, a teraz raczej nie. Jeszcze zobaczę :)

Kolejny poradnik do CS:GO :

Jeżeli uważasz że mój film jest całkiem niezły to zostaw subka. To nic nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy :)

Opublikowano

Kiedyś nagrywałem, a teraz raczej nie. Jeszcze zobaczę :)

Kolejny poradnik do CS:GO :

Jaką Ty masz rangę pro plejerze, że uczysz grać innych? :)

Nie wiem jaki jest sens nagrywania tego typu filmu, jeszcze w takiej formie.. Siłka, kebs, wędkarstwo pomagają w grze w cs'a? xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak z metina zacnziesz nagrywac to moze sie skusze...

Nowy film właśnie z metina2 ;)

Jaką Ty masz rangę pro plejerze, że uczysz grać innych? :)

Nie wiem jaki jest sens nagrywania tego typu filmu, jeszcze w takiej formie.. Siłka, kebs, wędkarstwo pomagają w grze w cs'a? xD

Global, w dodatku to jest dla początkujących którzy nie znają nawet podstawowych słówek w CS`ie + pro playerzy ( Pasha Biceps, Innocent i wielu innych) stwierdziło że właśnie takie czynności pomagają w grze. Są nawet z tego gdzieś filmiki ;) Trochę w tym siedzę i uwierz że mam rację.

Bekowski kanał :D Nie wiem o co chodziło Ci w ostatnim filmie ;d

Kanał to może mało powiedziane, raczej mały kanałek który traktuję jako zabawę. Co do ostatniego filmu, odpowiedź znajdziesz w cytacie wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...