Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki typ serwera minecraft zrobić

Remi111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób taki tryb serwera, na który masz najwięcej pomysłów w celu przygotowawczych. Nie polecam robienia kolejnych Survivali, czy jakichś innych EasyHC, a jakiś dopracowany tryb SkyBlock, czy nawet Hardcore, ale musisz wymyślić coś autorskiego z pomysłów na takie tryby. Chodzi mi o jakiś rozbudowany system misji na tryb SkyBlock, aren na tryb Hardcore. 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngchrobry51 Z takim podejściem pada 90% polskich serwerów...

Moim zdaniem dopracowany ChestPvP powinien byc ok :)

O

/V\

/''\

Opublikowano

Eh... kolejny gimbusek robiący serwer easyhc.. tak jak pisał @2UP 90% serwerów pada. EasyHc i HardCore jest multum i więcej niż myślisz. Jeżeli nie zrobisz czegoś oryginalnego , to nie licz na nawet 100 graczy. Monotonność , na Polskich serwerach związana z easyhc i hc jest bardzo duża

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Hardcore styknie... sluchaj mam hardcore i sie nie zgadzam z takim podejsciem ( no ale easyhc nie lubie i sie akurat z eshc zgadzam)

Wiec sluchaj, hardow jest praktycznie multum... ale ile jest tych o ktorych ktos wie? poki co mchc. ... ;----;

Ja np sie staram zrobic cos nowego u mnie co zacheci graczy do klep itp...

Ale polecam servery HC, Skyblock , minigames , Speedjump

jd kappa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...